Ekonomisti muodostaa yhdessä pääekonomistin kanssa Paltan tietopalveluryhmän. Ryhmä on moderni, uudistuva ja nuorekas sekä toimintatavaltaan tehokas matalan hierarkian asiantuntijaryhmä.

Tietopalvelut tuottavat vaikuttamisen tueksi itsenäisesti jalostettua, objektiivista ja aina paikkansapitävää tietoa. Ryhmän työssä korostuvat ammattitaitoisuus ja käytännönläheisyys. Ekonomistina sinun on kyettävä toimimaan tiedon tulkkina ja visualisoijana.

Tehtävässä yhdistyvät vapaus ja vastuu. Siinä toimiminen edellyttää paitsi tietolähteiden, ekonomistin työkalujen ja menetelmien tuntemusta, myös kykyä esittää taloudelliset ilmiöt ymmärrettävällä tavalla.

Toivomme sinulta ongelmanratkaisukykyä sekä suurten kokonaisuuksien hahmottamista. Olet nopea, ahkera, kunnianhimoinen ja kehittymishaluinen. Yhteistyö sujuu sinulta hyvin, koska olet ulospäin suuntautunut, esiintymistaitoinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Oma-aloitteisuus ja ajanhallintakyky sekä halu oppia uutta ovat keskeisiä tekijöitä tehtävässä menestymisen kannalta.

Sinulla on taloustieteen akateeminen koulutus (maisteriopinnot pääaineena taloustiede ja tilastotieteen sekä matematiikan sivuaineopintoja), hyvä tietotekninen osaaminen sekä muutaman vuoden kokemus tilastojen parissa työskentelystä.

Tarjoamme sinulle poikkeuksellisen kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän uudistuvassa työympäristössä, joka tarjoaa hyvät kehittymisen mahdollisuudet. Pääset työskentelemään työmarkkina- ja elinkeinopolitiikan ajankohtaisten kysymysten parissa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi 7.8.2016 mennessä osoitteella matti.paavonen@palta.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Paltan pääekonomisti Matti Paavonen: