Viestinnän asiantuntijana vastaat digitaalisten viestintäkanavien (palta.fi, intranet) kehittämisestä sekä sisällöntuotosta. Vastuullasi on myös jäsenviestintä (uutiskirje ja extranet) sekä sen kehittäminen. Toimit Paltan tapahtumien tuottajana ja osallistut liiton työmarkkina- ja elinkeinopoliittiseen viestintään. Vastaat Paltan julkaisuista, muun muassa yleisesittelymateriaaleista ja suhdannekatsauksien taittamisesta.

Toivomme sinulta usean vuoden kokemusta viestinnän asiantuntijatehtävistä. Hallitset nykyaikaisten viestintäkanavien käytön sekä ymmärrät analytiikan merkityksen. Sinulla on hyvä kirjoitustaito, visuaalista silmää sekä taitoa taittaa julkaisuja.  Opit nopeasti käyttämään uusia työkaluja ja sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet. Luonteeltasi olet avoin ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja pystyt työskentelemään joustavasti ja hyvin myös paineenalaisena. Työmarkkinatoiminnan tuntemus katsotaan eduksi.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja työskentelet sujuvasti suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Tarjoamme sinulle erittäin kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän uudistuvassa työympäristössä joka tarjoaa hyvät kehittymisen mahdollisuudet. Pääset työskentelemään työmarkkina- ja elinkeinopolitiikan ajankohtaisten kysymysten parissa. Tehtävä on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa PALTA ry:n Viestinnän sidosryhmä- ja viestintäjohtaja Tarja Virmala arkisin klo 16–17 puh. +358 400 484 693.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 9.5.2015 mennessä.

Palvelualojen työnantajat PALTA ry on elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö. Liittoon kuuluu noin 1700 yritystä ja yhteisöä, jotka toimivat seuraavilla aloilla: logistiikka, informaatio ja viestintä, huolto- ja kunnossapito, yritys- ja asiantuntijapalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä viihde ja virkistys. Lisäksi Palta vastaa finanssialan työmarkkinatoiminnasta. Palta on EK:n suurimpia jäsenliittoja.