Varatuomari Minna Etu-Seppälä on nimitetty työmarkkinapäälliköksi Palvelualojen työnantajat PALTA ry:n työmarkkinayksikköön.

Tehtävässään Etu-Seppälä vastaa Finanssi- ja erityispalvelut -sopimusryhmän toiminnasta. Sopimusryhmässä hoidetaan noin 40 sopimusalan edunvalvontaa sekä jäsen- ja oikeudenkäyntipalveluja.

Minna Etu-Seppälä siirtyy Paltaan Elinkeinoelämän keskusliitto EK:sta, jossa hän on toiminut asiantuntijana. Tätä ennen Etu-Seppälä on työskennellyt muun muassa merihenkilöstöpäällikkönä Neste Shipping Oy:ssä, asiantuntijana Teknologiateollisuus ry:ssä ja lainopillisena asiamiehenä Suomen Varustamoyhdistys ry:ssä.

Minna Etu-Seppälä aloittaa uusissa tehtävissään 7.8.2017. Hän raportoi varatoimitusjohtaja Tuomas Aartolle.

Lisätietoja:
varatoimitusjohtaja Tuomas Aarto, Palta, p. 040 152 0073

Palta on palvelualoja edustava elinkeino- ja työmarkkinajärjestö. Meillä on 1 900 jäsentä, jotka toimivat logistiikan, informaation ja viestinnän, huollon ja kunnossapidon, yritys- ja asiantuntijapalvelujen, hallinnon ja tukipalvelujen sekä viihteen ja virkistyksen toimialoilla. Palta vastaa myös finanssialan työmarkkinatoiminnasta ja on EK:n toiseksi suurin jäsenliitto.