Paltan työmarkkinayksikköön haetaan avustavaa lakimiestä vahvistamaan Paltan sopimusryhmäkohtaista asiantuntemusta.

Tehtäviisi kuuluu työmarkkinatoimintaan liittyvä jäsenneuvonta ja -koulutus sekä avustaminen työehtosopimusneuvotteluissa ja muissa työmarkkinatoimintaan liittyvissä tehtävissä.

Olet oma-aloitteinen, kiinnostunut työmarkkinajuridiikasta ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Osaat tarvittaessa työskennellä myös ruotsin ja englannin kielellä. Aiempi työkokemus alalta katsotaan eduksi mutta ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme haastavan ja laaja-alaisen tehtävän sekä mahdollisuuden perehtyä työmarkkinajuridiikkaan ja sopimustoiminnan kehittämiseen sekä yrityksen että työnantajajärjestön näkökulmasta. Työsuhde on määräaikainen vuoden 2017 loppuun saakka.

Lisätietoja tehtävästä antaa Paltan varatoimitusjohtaja Tuomas Aarto torstaina 15.12. klo 10–11, puh. 020 595 5054.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen 22.12.2016 mennessä osoitteeseen auli.havas@palta.fi.

Palta on palvelualoja edustava elinkeino- ja työmarkkinajärjestö. Meillä on 1 700 jäsentä, jotka toimivat logistiikan, informaation ja viestinnän, huollon ja kunnossapidon, yritys- ja asiantuntijapalvelujen, hallinnon ja tukipalvelujen sekä viihteen ja virkistyksen toimialoilla. Palta vastaa myös finanssialan työmarkkinatoiminnasta ja on EK:n suurimpia jäsenliittoja.