Haemme laajasti verkostoitunutta elinkeinopoliittista asiantuntijaa valmistelemaan, laatimaan ja vaikuttamaan Paltan kannanmuodostukseen, tekemään selvityksiä ja analyysejä sekä laatimaan viestinnän sisältöjä.

Palta haluaa olla uuden työn edelläkävijä. Paltan strateginen tavoite ”paras ympäristö digipalveluille” ohjaa vaikuttamistyön sisältöjä ja projekteja. Tehtävässä tulet olemaan aktiivisesti yhteydessä Paltan jäsenyrityksiin, sidosryhmiin, julkisiin organisaatioihin ja poliittisiin päätöksentekijöihin.

Olet liiketoimintasuuntautunut ja tunnet elinkeinopoliittista edunvalvontaa. Tunnet hyvin sekä yritys- että poliittista sektoria ja sen päätöksentekoa.  Olet kiinnostunut taloudesta sekä digitalisaation tuomista mahdollisuuksista, olet vahva viestinnän osaaja ja verkostojen luoja. Kokemus liiketoiminnasta yksityisellä sektorilla auttaa tehtävässä menestymisessä. Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Työskentelet sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi ja sinulla hyvät tietotekniset valmiudet. Kokemus vaikuttamistyöstä ja järjestötoiminnasta katsotaan eduksi.

Tarjoamme haastavan ja laaja-alaisen tehtävän. Lisäksi saat poikkeuksellisen mahdollisuuden kehittyä osaajana ja vaikuttajana yhdessä elinkeinoelämän suurimmista vaikuttajaorganisaatioista.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, mutta viimeistään 12.2. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointia hoitavan Momentous Oy:n Senior Consultant Sari Fairchild pe 3.2. klo 13.30 – 15 sekä ti 7.2 klo 9 – 10.30, puh. 040 531 2284.

Linkki hakulomakkeeseen: https://momentous.fi/elinkeinopoliittinen-asiantuntija-palta-ry/

Palvelualojen työnantajat Palta ry on palvelualojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen etujärjestö, jonka päätoimialat ovat logistiikkapalvelut, viestintä-, kulttuuri- ja tekniset palvelut, yritys- ja asiantuntijapalvelut sekä finanssi- ja erityispalvelut. Strategiansa mukaisesti Palta haluaa olla uuden työn edelläkävijä. Palta on EK:n toiseksi suurin jäsenliitto ja toimii kiinteässä yhteistyössä muiden merkittävien palvelualojen ja teollisuusliittojen sekä kansainvälisten toimijoiden kanssa.  www.palta.fi