Palvelualojen työnantajat Palta ry on palvelualojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen etujärjestö, jonka päätoimialat ovat logistiikkapalvelut, viestintä-, kulttuuri- ja tekniset palvelut, yritys- ja asiantuntijapalvelut sekä finanssi- ja erityispalvelut. Strategiansa mukaisesti Palta haluaa olla uuden työn edelläkävijä. Palta on EK:n toiseksi suurin jäsenliitto ja toimii kiinteässä yhteistyössä muiden merkittävien palvelualojen ja teollisuusliittojen sekä kansainvälisten toimijoiden kanssa. www.palta.fi.

Nyt haemme viestintätiimiimme

Kokenutta viestintäjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen

Viestintäjohtajana osallistut aktiivisesti viestinnän operatiiviseen johtamiseen, tiedotteiden ja vaikuttamisviestien sisältöjen kirjoittamiseen sekä viestintämateriaalien kehittämiseen ja laadintaan brändin rakentamisen ohessa. Tehtäviisi kuuluu myös johtaa Paltan viestintää ja vastaat itsenäisesti viestinnän suunnittelusta, budjetoinnista ja toteuttamisen organisoinnista.

Toivomme sinulta kokonaisvastuullista kokemusta strategisen tason vaikuttamisviestinnästä, operatiivisesta toiminnasta sekä johtoryhmätyöskentelystä. Hallitset nykyaikaisten viestintäkanavien käytön sekä ymmärrät analytiikan merkityksen. Tunnet median toimintatavat ja sinulla on hyvät mediasuhteet sekä verkostot. Opit nopeasti käyttämään uusia työkaluja ja sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet. Luonteeltasi olet avoin, oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen toteuttaja ja muita motivoiva johtaja. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja pystyt työskentelemään joustavasti ja hyvin myös paineenalaisena. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja työskentelet sujuvasti suomeksi ja selviydyt työtilanteista myös englannin ja ruotsin kielellä. Työmarkkinatoiminnan tuntemus ja liiketoimintaosaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle erittäin kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän uudistuvassa työympäristössä. Pääset työskentelemään työmarkkina- ja elinkeinopolitiikan ajankohtaisten kysymysten parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Palta ry:n toimitusjohtaja Riitta Varpe, puh. +358 40 534 5353 torstaina 19.1 kello 10 – 12 ja MPS Executive Search konsultti Roy Herold, puh. 040 060 1760 tiistaina 17.1. klo 9 – 11 ja torstaina 19.1. klo 14 – 16.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si alla olevan hakupainikkeen kautta 22.1.2017 mennessä.

Hakuaika alkaa: 11.01.2017 11:00 Hakuaika päättyy: 22.01.2017 23:59

Hakemuslomake täällä.