Palta ry hakee korkeakouluharjoittelijaa elinkeinopolitiikan ja viestinnän tueksi.

Tehtäviisi kuuluu jäsenyritysten digitaalisen osaamisen kartoittaminen sekä muut elinkeinopolitiikan ja viestinnän avustavat tehtävät, kuten tapahtumajärjestelyt.

Olet oma-aloitteinen, korkeakouluopintojen loppuvaiheessa oleva, kiinnostunut elinkeinopolitiikasta ja sinulla on hyvät viestinnälliset sekä erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Aiempi alan työkokemus ei ole välttämätöntä.

Tehtävä on kokopäiväinen ja työpisteesi sijaitsee Paltan toimistolla Helsingissä (Eteläranta 10). Oppilaitoksen harjoitteluapuraha on eduksi, mutta ei välttämätön.

Tarjoamme haastavan ja laaja-alaisen harjoittelumahdollisuuden sekä mahdollisuuden perehtyä työmarkkina- sekä elinkeinopolitiikkaan – niin yritysten kuin työnantajajärjestön näkökulmasta.

Harjoittelun kesto: 3 kk (1.2.-30.4.2017, tai sopimuksen mukaan)
Palkkaus: 1500 euroa / kk (+ lounasetu)

Lisätietoja tehtävästä antaa Paltan elinkeinopoliittinen asiantuntija Tuomas Ylitalo to 29.12. klo 10–12 ja ti 3.1.2017 klo 10-12, puh. 050 526 8219.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV ma 9.1.2017 klo 16.15 mennessä osoitteeseen tuomas.ylitalo@palta.fi

Kerro hakemuksessasi, onko sinulla käytettävissä harjoitteluapuraha. Otsikkokenttään maininta ”Harjoittelija”. Paikka täytetään sopivan harjoittelijan löydyttyä.

Palta on palvelualoja edustava elinkeino- ja työmarkkinajärjestö. Meillä on 1 700 jäsentä, jotka toimivat logistiikan, informaation ja viestinnän, huollon ja kunnossapidon, yritys- ja asiantuntijapalvelujen, hallinnon ja tukipalvelujen sekä viihteen ja virkistyksen toimialoilla. Palta vastaa myös finanssialan työmarkkinatoiminnasta ja on EK:n suurimpia jäsenliittoja.

Lisätietoja Paltasta: www.palta.fi