Paltan työmarkkinayksikköön haetaan työmarkkinatoiminnan asiantuntijaa vahvistamaan Paltan sopimusryhmäkohtaista asiantuntemusta.

Tehtäviisi kuuluu työmarkkinatoimintaan liittyvä neuvottelutoiminta, työehtosopimusten ja työlainsäädännön tulkinta, jäsenneuvonta, työoikeudellisten aineistojen tuottaminen sekä toiminnan kehittäminen. Tulet myös kouluttamaan, konsultoimaan ja tiedottamaan työsuhdeasioista sekä mahdollisesti hoitamaan oikeudenkäyntejä.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (OTK tai OTM), sekä työmarkkinatoiminnan ja neuvottelutoiminnan käytännön kokemusta. Sinulla voi olla myös kokemusta oikeudenkäyntien hoitamisesta ja, tuomioistuinharjoittelu katsotaan siten eduksi. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Työskentelet sujuvasti niin englanniksi kuin ruotsiksikin ja sinulla hyvät tietotekniset valmiudet. Yrityskokemus katsotaan samaten eduksi.

Tarjoamme haastavan ja laaja-alaisen tehtävän sekä poikkeuksellisen mahdollisuuden perehtyä työmarkkinajuridiikkaan ja sopimustoiminnan kehittämiseen sekä yrityksen että työnantajajärjestön näkökulmasta. Työssä pääset myös uudistamaan työmarkkinayhteistyötä yritysten ja etujärjestön välillä.

Lisätietoja tehtävästä antaa PALTA ry:n varatoimitusjohtaja Tuomas Aarto torstaina 1.9.2016 kello 15.00-16.00, puh. 020 595 5054.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 5.9.2016 mennessä.

Palta on palvelualoja edustava elinkeino- ja työmarkkinajärjestö. Meillä on 1 700 jäsentä, jotka toimivat logistiikan, informaation ja viestinnän, huollon ja kunnossapidon, yritys- ja asiantuntijapalvelujen, hallinnon ja tukipalvelujen sekä viihteen ja virkistyksen toimialoilla. Palta vastaa myös finanssialan työmarkkinatoiminnasta ja on EK:n suurimpia jäsenliittoja.