Palta ja Suomen Journalistiliitto sopivat Mediahub Helsinki Oy:n työehdoista

Palvelualojen työnantajat Palta ry ja Suomen Journalistiliitto ry ovat 29.11.2017 saavuttaneet neuvottelutuloksen Mediahub Helsinki Oy:n työehtojen uudistamisesta.

Sopimus noudattelee palkkaratkaisun osalta työmarkkinoiden yleistä linjaa. Sopimuskausi on 1.11.2017 – 31.10.2019.

Neuvottelutulos vaatii vielä molempien osapuolten hallintojen hyväksynnän

Lisätietoja:
asiantuntija Pauliina Tervahartiala, Palta, p. 040 5473280

Palta on palvelualoja edustava elinkeino- ja työmarkkinajärjestö ja EK:n toiseksi suurin jäsenliitto. Paltalla on 1 900 jäsentä, jotka toimivat logistiikan, informaation ja viestinnän, huollon ja kunnossapidon, yritys- ja asiantuntijapalvelujen, hallinnon ja tukipalvelujen sekä viihteen ja virkistyksen toimialoilla. Palta vastaa myös finanssialan työmarkkinatoiminnasta.

Lisää aiheesta

Rahoitusalan viikonlopputyö: Asiakaspalvelun toimittava kaikissa olosuhteissa

Rahoitusalan tes-neuvotteluja on käyty jo neljä kuukautta, jona aikana palkansaajapuoli on järjestänyt kaksi kahden päivän lakkoa. Myös ylityökielto on ollut voimassa pitkään. Valtakunnansovittelija esitti 31.1.2018 kiistaan molempien osapuolten vaatimuksia huomioivan sovintoesityksen, jonka Ammattiliitto Pro ja Ammattiliitto Nousu hylkäsivät viime perjantaina. Finanssiala ry (FA), Palvelualojen työnantajat Palta ry sekä ylempiä toimihenkilöitä edustava YTN olisivat sovintoesityksen hyväksyneet. Kiistaa on käyty erityisesti viikonlopputyön järjestämisestä.