Uudistimme Paltan jäsensivut palvelemaan jäsenyrityksiä entistä paremmin. Samalla sivujen nimi muuttui extranetistä Paltan jäsensivuiksi.

Paltan uudet jäsensivut toimivat ajankohtaisena uutis- ja palvelukanavana jäsenyritysten johdolle ja henkilöstöasioista vastaaville. Sivuilla pyrimme tuomaan tuoreet työmarkkinatoimintaa ja jäsenyritysten toimintaympäristöä koskevat uutiset esiin entistä selkeämmin ja kattavammin. Lisäksi omat työehtosopimukset löytyvät helposti heti etusivulta. Myös Paltan uutiskirjeiden artikkelit julkaistaan jatkossa jäsensivuilla.

Paltan jäsensivuille pääsee tuttuun tapaan Paltan verkkosivujen kautta osoitteesta www.palta.fi tai suoraan www.palta.fi/jasenille.

Kaikilla vanhan extranetin käyttäjillä on automaattisesti pääsy uusille jäsensivuille. Kirjautumiseen tarvitset vain sähköpostiosoitteesi. Sen avulla voit määrittää salasanan uuteen järjestelmään joko suoraan tästä linkistä tai jäsensivujen kirjautumissivulta kohdasta ”Unohtunut salasana?”.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit pyytää tunnukset laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@palta.fi. Huomioithan että tunnuksia myönnetään pääsääntöisesti vain yrityksen omille työntekijöille.

Tavoitteenamme on kehittää jäsensivuista toimiva palvelukanava, joka mahdollistaa joustavan tiedon jakamisen Paltan ja jäsenyritysten edustajien välillä. Nyt avattavat sivut ovat ensimmäinen askel tähän suuntaan.

Otamme kiitollisena vastaan kaikenlaisen palautteen sivujen kehittämiseksi. Palautetta voit lähettää jäsensivuilta löytyvällä palautelomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen info@palta.fi.