17.03.2023 -

Aamunavaus 23.3.: Robotit työkavereina – välttämättömyys, mahdollisuus vai uhka? 

Maaliskuun Aamunavaus-webinaarissamme on luvassa asiaa roboteista ja niiden tuomista mahdollisuuksista työelämässä. Miten ne muuttavat työtä ja liiketoimintaa? Millaisissa tehtävissä robotteja jo käytetään ja mitä voimme roboteilta tulevaisuudessa odottaa? Millaisia robotteja erityisesti palvelualoilla voisi hyödyntää? Entä kuinka paljon puhuttu tekoälybotti Chat GPT vaikuttaa robotiikkaan? 

Muun muassa näitä ajankohtaisia kysymyksiä käsittelee puhujavieraamme Cristina Andersson, joka on innostava luennoitsija ja yksi Suomen johtavista robotiikan ja tekoälyn asiantuntijoista. Yritysesimerkin kuulijoille tarjoaa robotiikkaan perustuvia automaatiojärjestelmiä valmistava Cimcorp. 

Ohjelma: 

9:00 Tervetuloa: Jari Konttinen, Paltan elinkeinopolitiikan johtava asiantuntija

9:05–9.50 Robotit työkavereina – välttämättömyys, mahdollisuus vai uhka? Cristina Andersson

9:50–10:20 Yrityscase robotiikan hyödyntämisestä: Cimcorp, myyntijohtaja Kari Miikkulainen 

10:20 Keskustelua 

10:30 Tilaisuus päättyy 

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään 21.3. Webinaari on kaikille avoin ja maksuton. 

Palta järjestää noin 4 kertaa vuodessa kaikille avoimia, maksuttomia Aamunavaus-webinaareja. Aamunavauksissa käsitellään ajankohtaisia mm. työelämään, osaamiseen, vastuullisuuteen ja digitalisaatioon liittyviä teemoja, ja Paltan omien asiantuntijoiden lisäksi puhujina kuullaan kiinnostavia vieraita. Vieraspuheenvuorojen jälkeen tilaisuuksissa on varattu aikaa osallistujien kysymyksille. Webinaarien tallenteet on mahdollista katsoa myös jälkikäteen Paltan verkkosivuilta.