14.09.2023 -

Datan hyödyntäminen osana liiketoimintaa -koulutus 2.11. ja 3.11.2023 klo 9.00-10.30

Pystytkö hyödyntämään asiakastietoa liiketoiminnan kasvattamiseen? Keräätkö järjestelmällisesti palautetta yrityksesi toiminnasta asiakkailta ja omasta organisaatiosta? Miten saat verkkosivukävijästä asiakkaan? Vai jääkö kerätty palaute ja toimintaluvut sana- ja numeromössöksi järjestelmän uumenissa olevaan lokitiedostoon?

Palta järjestää jäsenorganisaatioidensa edustajille ja henkilöstölle maksuttoman koulutuksen datan hyödyntämisestä osana liiketoimintaa. Koulutus järjestetään Teamsissa ja se on jaettu kahdelle päivälle. Voit ilmoittautua molempiin tai vain toiseen koulutukseen. Koulutuksen toteuttaa Tieke ry ja kouluttajina toimivat Jari Salo ja Jussi-Pekka Parkkari. Koulutus sisältää luento-osuuksia, case-esimerkkejä sekä osallistavia kyselyitä ja pohdintatehtäviä.

Datan hyödyntäminen liiketoiminnassa on äärimmäisen arvokasta monin eri tavoin. Nykypäivänä yrityksille on saatavilla eri lähteistä valtavia määriä tietoa, kuten asiakkaista, tuotteista, palveluista, markkinoista ja toimintaprosesseista. Datan tehokas analysointi ja hyödyntäminen tuo monia etuja liiketoiminnalle. Koulutuksessa annetaan yleiskuva ja perustietoa datan hyödyntämisestä sekä esitellään käytännön toimenpiteitä, joilla oman organisaation dataa voi lähteä hyödyntämään välittömästi. Osallistuminen ei edellytä aiempaa osaamista data-analyysistä.

Kohderyhmä: Liiketoiminta- ja tuotevastuulliset henkilöt, IT-johtajat ja -päälliköt sekä muut asiasta kiinnostuneet.

Koulutus sisältää seuraavat osa-alueet:
Mitä dataa on yrityksille saatavilla? (torstai 2.11. klo 9-10.30.)
• omasta liiketoiminnasta syntyvä data
• avoimen datan lähteitä ja käyttömahdollisuuksia
• muista lähteistä syntyvä, löytyvä ja hyödynnettävä data

Miten eteenpäin datan hyödyntämisessä? (perjantai 3.11. klo 9-10.30.)
• datan arvo liiketoiminnan kehittämisessä, myynnin kehittämisessä, omien prosessien ja toimintamallien parantamisessa

Ilmoittautuminen 2.11. koulutukseen.
Ilmoittautuminen 3.11. koulutukseen.