12.05.2023 -

Koulutus: Digitaalisen muutoksen johtaminen organisaatiossa 15.6. ja 16.6. 

Digitaalisen muutoksen johtaminen organisaatiossa 

Digitalisaatio koskettaa kaikkia organisaatioita toimialasta ja organisaation koosta riippumatta. Teknologia luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja tarjoaa keinoja toiminnan kehittämiseen. Työ, työympäristö ja työntekemisen tavat ovat muutoksessa myös palvelualoilla – kaikki tämä vaatii uutta osaamista.   

Koulutuksen avulla organisaatio oppii tunnistamaan niin teknologiset mahdollisuudet kuin osaamistarpeet peilaten niitä tulevaisuuden tavoitteisiin. Saat eväitä digitalisaation edistämiseen ja sitä tukevan osaamisen strategiseen kehittämiseen.  

Koulutus tarjoaa esimerkkejä osaamisen kartoittamisen ja organisaation digimaturiteetin testaamisen hyödyistä. Uusien teknologioiden haltuunotto ja hyödyntäminen muuttavat perinpohjaisesti organisaatioiden toimintaa. Miten uudet teknologiat otetaan haltuun ja miten valmistaudutaan niiden vaikutuksiin yksilöiden ja organisaation toiminnassa? 

Koulutus on maksuton Paltan jäsenyritysten ja -organisaatioiden edustajille. Koulutuksen toteuttaa Tieke ry. Koulutus toteutetaan Teams-ympäristössä kahdessa osassa. Voit osallistua joko molempiin tai vain toiseen koulukseen.

Koulutuksen osa-alueet 

15.6.2023, klo. 9.00-10.30:  Mitä teknologinen kehitys mahdollistaa sinun organisaatiollesi? 

  • Teknologian kehityskulut 
  • Uudet roolit ja arvoketjut  
  • Hankintaosaaminen ja kumppanuudet 

HUOM! Osio on suunnattu erityisesti päättävässä asemassa ja kehittämistehtävissä toimiville. 

16.6.2023, klo. 9.00-10.30:  Missä ja minne organisaatiosi menee digimatkallaan? 

  • Organisaation digimaturiteetti ja askelmerkit eteenpäin  
  • Koko henkilöstö mukaan 
  • Henkilöstön osaamisen kartoittaminen, kehittäminen ja seuranta 

HUOM! Osio on suunnattu erityisesti esihenkilö- tai HR-roolissa ja henkilöstön osaamisen kehittämisen parissa toimiville. 

Ilmoittaudu mukaan 9.6. mennessä!