21.10.2022 -

Kyberturvallisuus palveluliiketoiminnan elinehtona

Kyberturvallisuus, mahdollisiin uhkiin varautuminen ja liiketoiminnan jatkuvuuden varmistaminen digitaalisessa ympäristössä on äärimmäisen ajankohtaista nyt ja tulevaisuudessa. Tervetuloa kuulemaan aiheesta Paltan maksuttomaan seminaariin tiistaina 13.12. klo 13-15.15! 

Palta haluaa tukea jäsenistöään tuomalla digitaaliseen liiketoimintaan ja digitaalisessa ympäristössä toimivien organisaatioiden tueksi hyötytietoa erilaisista teemoista. Kyberturvallisuuden merkitys on noussut entistä tärkeämmäksi sekä Ukrainaan kohdistuneen hyökkäyssodan ja geopolitiikan muutosten myötä että liiketoimintojen voimakkaan digitalisoitumisen seurauksena, mitä myös koronapandemia on vauhdittanut.  

Tilaisuuden key note -puheenvuoron pitää kyber- ja tietoturva-alan kansainvälinen guru Mikko Hyppönen! Mikko puhuu tietoturvan nykytilasta, verkkorikollisista ja verkkosodasta, mutta myös laajemmin teknologiavallankumousten vaikutuksesta elämäämme ja verkon tulevaisuudesta. Hänet tunnetaan tietoturvan kansantajuistajana lukuisista julkisista esiintymisistään ympäri maailmaa. 

Ohjelma tarkentuu myöhemmin, mutta nyt tilaisuuteen on mahdollista ennakkoilmoittautua alla olevalla lomakkeella. Paikkoja live-tapahtumaan on rajoitetusti saatavilla. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Tapahtuma on tarkoitettu Paltan jäsenorganisaatioiden edustajille.  

Aika ja paikka

  • Eteläranta 10, Auditorio
  • ti 13.12. klo 13.00 – 15.15