14.12.2021 -

Paltalex: Rekrytointi, työsuhteen ehdot ja työnantajan direktio-oikeus

Koulutuksessa käydään läpi kattavasti rekrytointiprosessiin liittyvä juridiikka ja tarkastellaan mm. mitä työnantajan on työpaikkailmoittelussa otettava huomioon, mitä syrjivän ilmoittelun kielto käytännössä tarkoittaa ja mitä toisaalta voivat olla riskit ja seuraamukset virheellisestä toiminnasta.   

Koulutuksessa perehdytään myös yhdenvertaisuus- sekä yksityisyydensuojaa koskeviin kysymyksiin sekä tarkastellaan mm. mitä ovat ns. kielletyt ja sallitut kysymykset työhaastattelussa sekä miten tulisi suhtautua työnhakijan taustojen selvittämiseen ja testaukseen.  

Lisäksi koulutuksessa käydään läpi työsuhteen ehtoja käytännönläheisesti ja tarkastellaan, mistä asioista työsopimuksissa voidaan sopia ja toisaalta myös sitä, millä tavalla ehdot työsopimukseen erilaissa tilanteissa kannattaisi kirjata.  

Koulutus sopii erinomaisesti esihenkilö- ja HR-tehtävissä toimiville sekä muille rekrytointien ja työsopimusten laatimisen parissa työskenteleville henkilöille. Koulutuksella päivität osaamisesi rekrytointiprossiin liittyvästä juridiikasta ja saat työkaluja yrityksesi rekrytointiprosessin onnistuneeseen läpivientiin.  

Kouluttajina toimivat Palta ry:n juristit Miina Rantala ja Heidi Aho.

Paltalexin kevään koulutukset pyritään järjestämään hybriditapahtumina. Ilmoittautumisen yhteydessä valittavissa osallistutko paikan päällä vai etänä. Jos koronatilanne pahenee, koulutukset järjestetään ainoastaan webinaareina.

Koulutus nauhoitetaan ja linkki tallenteeseen jaetaan ilmoittautuneille.

Aika ja paikka:

  • Tiistai 12.4. klo 9-12 (viimeinen ilmoittautumispäivä 5.4.)
  • Hybriditilaisuus – Paltan toimisto ja webinaari