29.07.2021 -

Paltalex: Työpaikan muutostilanteet – mitä pitää huomioida, kun järjestellään työtehtäviä tai toimintaa työpaikalla?

Paltalex Oy järjestää koulutuksen työpaikan muutostilanteista. Mitä pitää huomioida, kun työpaikalla järjestellään työtehtäviä uusiksi tai toimintaa halutaan organisoida uudella tavalla? Millaisia kysymyksiä muutossuunnitelmat aiheuttavat rekrytoinnin kannalta? Liittyykö suunnitteluun jotain erityistä jonkun ollessa perhevapaalla muutosta toteutettaessa? Onko työnantajalla ylipäätään oikeus järjestellä työtehtäviä tai toimintaa vapaasti? Missä tilanteissa syntyy oikeus jopa vähentää henkilöstöä ja miten yhteistoimintalain velvoitteet vaikuttavat?

Yritysten toimintaympäristö on jatkuvassa muutoksessa ja muutostahti ei todennäköisesti ole hidastumaan päin. Koronapandemia on myös osaltaan pakottanut monet yritykset sopeutumaan uuteen tilanteeseen ja miettimään toimintatapoja sekä tekemistä uudella tavalla. Tässä koulutuksessa pureudutaan sihen, mitä kaikkea tulee miettiä, kun halutaan tehdä uudelleenjärjestelyitä työpaikalla.  

Kouluttajana lakimies Aki Raudas.

Paltalexin syksyn koulutukset pyritään järjestämään hybriditapahtumina. Ilmoittautumisen yhteydessä valittavissa osallistutko paikan päällä vai etänä. Jos koronatilanne pahenee, koulutukset järjestetään ainoastaan webinaareina. Koulutus nauhoitetaan ja linkki tallenteeseen jaetaan ilmoittautuneille.

Aika ja paikka:

  • Torstai 9.12.2021, 9:00–12:00
  • Paltan toimisto tai webinaari