28.02.2023 -

Hakuaika päättynyt: Palta etsii viestinnän asiantuntijaa

, ,

Palta on uuden työn, digimurroksen ja tulevaisuuden työmarkkinoiden suunnannäyttäjä.  

Yhä nopeammin muuttuvassa maailmassa yhdistämme faktat, työmarkkinaosaamisen ja vaikuttamisen taidot palvelutalouden ja Suomen parhaaksi. Noin 2000 palvelualoilla toimivaa jäsentämme tekevät meistä EK:n toiseksi suurimman jäsenliiton.  

Etsimme nyt tehokkaaseen tiimiimme yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen intohimoisesti suhtautuvaa viestinnän asiantuntijaa, jolla on ymmärrystä taloudesta, elinkeinoelämästä ja mediasta. Olet kiinnostunut uusista ilmiöistä ja tarinasta lukujen ja tilastojen takana, ja osaat kertoa sen kiinnostavasti eri kanaviin ja kohderyhmille.  

Tehtäviisi kuuluu sisällöntuotanto erityisesti talouteen, elinkeinopolitiikkaan ja vastuullisuuteen nivoutuvista teemoista, kuten palveluvienti ja kansainvälistyminen, työperäinen maahanmuutto, vastuullisuus, digitalisaatio ja innovaatiot. Tehtävä sisältää mm. tiedotteiden, blogien ja mielipidekirjoitusten kirjoittamista, kampanjoiden ja tapahtumien ideointia sekä suhdannekatsausten ja muun talousviestinnän suunnittelua yhdessä pääekonomistimme kanssa sekä mm. erilaisissa tapahtumajärjestelyissä avustamista aina suunnittelusta käytännön toteutukseen. 

Toimit osana viisihenkistä viestintätiimiä ja raportoit Paltan viestintä- ja vastuullisuusjohtajalle. Hahmotat ison kuvan, mutta tartut napakasti toimeen etkä vierasta rutiinitöitä. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja autat muita mielelläsi.  

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, mutta et tule suoraan koulun penkiltä, vaan sinulle on jo kertynyt kokemusta viestinnän tekemisestä. Kokemus yhteiskunnallisesta viestinnästä asiantuntijaorganisaatiossa katsotaan eduksi. 

Tehtävä on uusi, joten lopullinen toimenkuva rakentuu osaamisesi ympärille. Työsuhde on vakituinen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen toimenkuvan lisäksi kilpailukykyisen palkan, hyvät henkilöstöedut ja kannustavan työyhteisön tuen. Viihtyisä työympäristömme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Etelärannassa.  

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si palkkatoiveineen 10.3.2023 mennessä osoitteeseen heidi.sabanadesan@palta.fi

Lisätiedot: