Palta on tyytyväinen ilmailualan lakkojen siirtoon

Työ- ja elinkeinoministeriö päätti tänään siirtää sekä Ammattiliitto Pron että Ilmailualan Unioni IAU:n lakkoja kahdella viikolla. Palta on tyytyväinen ministeriön päätökseen.

– On tärkeää, että sovittelulle saadaan lisää aikaa. Tilanne on vaikea ja töitä on vielä paljon edessä, Paltan varatoimitusjohtaja Tuomas Aarto sanoo. – Myös hiihtolomien vuoksi lakkojen ajoitus olisi ollut kohtuuton, hän jatkaa.

Lisätiedot:
varatoimitusjohtaja Tuomas Aarto, Palta, p. 040 152 0073

Palta on palvelualoja edustava elinkeino- ja työmarkkinajärjestö. Meillä on 1 900 jäsentä, jotka toimivat logistiikan, informaation ja viestinnän, huollon ja kunnossapidon, yritys- ja asiantuntijapalvelujen, hallinnon ja tukipalvelujen sekä viihteen ja virkistyksen toimialoilla. Palta vastaa myös finanssialan työmarkkinatoiminnasta ja on EK:n toiseksi suurin jäsenliitto.

Lisää aiheesta

Lennonjohtoon työsulku

Palvelualojen työnantajat Palta ry on tänään jättänyt valtakunnansovittelijalle ilmoituksen lennonjohdossa toteutettavasta työsulusta. Nyt ilmoitettujen työsulkutoimenpiteiden on tarkoitus alkaa 2.2.2019 ja päättyä 15.2.2019. Niiden avulla puolustaudutaan Suomen Lennonjohtajien Yhdistys SLJY:n ilmoittamien lakkojen haitallisia vaikutuksia vastaan sekä pyritään vauhdittamaan jo yli vuoden kestäneitä työehtosopimusneuvotteluja.