MBA Tarja Virmala, 56, aloittaa Palvelualojen työnantajat PALTA ry:n sidosryhmä- ja viestintäjohtajana 12.1.2015. Virmala jatkaa tämän toimen ohella myös Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto MTL ry:n toimitusjohtajana.

– Palta on lunastanut paikkansa vaikuttavimpien edunvalvontaliittojen joukossa. Haluamme vahvistaa strategista viestintäosaamistamme ja tiivistää yhteydenpitoa sidosryhmiimme. Tarja Virmalalla on laaja viestintäkokemus ja verkostot niin yrityksissä kuin vaikuttajayhteisöissäkin, sanoo PALTAn toimitusjohtaja Riitta Varpe. Virmala raportoi Varpelle ja on PALTAn johtoryhmän jäsen.

Virmala jatkaa PALTAn sidosryhmä- ja viestintäjohtajan tehtävän ohella myös Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto MTL ry:n toimitusjohtajana, jota tehtävää hän on hoitanut vuodesta 2011.

– Liityimme PALTAan ja Elinkeinoelämän Keskusliitto EK:hon vuoden 2014 alusta. Yhteiset elinkeinopoliittiset tavoitteet, osaamisen ja resurssien optimointi ja yhteinen hyödyntäminen ovat keskeisiä synergiaetuja, joita olemme tavoitelleet alusta alkaen, sanoo Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto MTL ry:n hallituksen puheenjohtaja Jussi Liimatainen.

Virmala on työskennellyt aiemmin Teknologiateollisuus ry:n viestintäjohtajana sekä toimitusjohtajana Tietoalojen Liitto ry:ssä, joka liittyi Teknologiateollisuuteen vuoden 2007 alusta.

Yritysviestintäkokemusta Virmala on hankkinut toimitusjohtajana viestintätoimisto Cocomms Oy:ssä sekä henkilöstö-, markkinointi- ja viestintäjohtajana pörssiyhtiö Novo Group Oyj:ssä.

Lisätietoja      

Riitta Varpe, toimitusjohtaja, Palvelualojen työnantajat PALTA ry, 040 534 5353
Jussi Liimatainen, hallituksen puheenjohtaja, Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto MTL ry, 050 567 7548
Tarja Virmala, sidosryhmä- ja viestintäjohtaja, 0400 484 693