Tervetuloa Paltan urasivuille! Hienoa, että kiinnostamme sinua työpaikkana.

Näillä sivuilla pääset tutustumaan Paltan avoimiin työtehtäviin. Lisäksi voit tutustua nykyisiin työntekijöihimme sekä heidän urapolkuihinsa Paltassa.

Palta on uuden työn, digimurroksen ja tulevaisuuden työmarkkinoiden suunnannäyttäjä. Yhä nopeammin muuttuvassa maailmassa yhdistämme faktat, työmarkkinaosaamisen sekä vaikuttamisen taidot palvelutalouden ja Suomen parhaaksi. Palta on EK:n toiseksi suurin jäsenliitto ja edustamme yli 2 000 palvelualoilla toimivaa jäsentämme.

Paltassa työskentelee noin 40 henkilöä erilaisilla profiileilla. Voit tutustua mahdollisiin tuleviin kollegoihisi Paltalainen tutuksi -juttusarjassa.

Paltan arvot

Paltan arvoja ovat vaikuttavuus, optimismi ja asiantuntijuus.

Vaikuttavuudella haluamme tuoda esille sen, että olemme vuorovaikutuksen ammattilaisia ja meillä on kyky sopia tulevaisuutta rakentavia kompromisseja. Kuuntelemme ja toimimme jasentemme puolesta aktiivisesti, rehellisesti ja aina faktoihin pohjaten. Verkostoituminen on meillä verissä. Avoimuus ja huumorintaju tekevät meistä helposti lähestyttäviä.

Optimismi kertoo siitä, että olemme määrätietoinen yhteiskunnan uudistaja. Kannustamme muutokseen, suhtaudumme tulevaisuuteen toiveikkaasti ja etsimme tinkimattömästi parhaita ratkaisuja. Meidän lasimme on aina puoliksi täynnä.

Asiantuntijuus kertoo sen, että olemme ratkaisuhakuisia ammattilaisia: tarkkoja, luovia ja ahkeria. Ainutlaatuinen osaamisemme syntyy yhdessä tehdyn työn tuloksena. Jokainen meistä on vastuunkantaja ja tekijä.