Medialle

Medialle

Yhteyshenkilöt ja materiaalit medialle

Tältä sivulta löydät Paltan tulevat tapahtumat, tiedotteet, logot, pressikuvat ja yhteyshenkilöt medialle. Lisäksi voit tilata tiedotteemme sähköpostiisi. Autamme mielellämme palvelualoihin ja Paltaan liittyvissä kysymyksissä. Asiantuntijamme ovat käytettävissä niin haastatteluihin kuin taustoitukseen.

Paltan mediakalenteri kevät 2024

Tulevia tapahtumia:

  • Huhti-toukokuu (tarkentuu): Palvelualojen suhdannekatsauksen julkistus

Mediamateriaalit

Ota meihin yhteyttä

Minna Sirkka

Johtaja, Viestintä ja vastuullisuus

Yksikön johtaja

minna.sirkka@palta.fi

Nina Sillantaka

Viestinnän asiantuntija, Elinkeinopolitiikka, Viestintä ja vastuullisuus

Vaikuttajaviestintä, mediaviestintä

nina.sillantaka@palta.fi

Muun muassa seuraavat henkilöt ovat toimitusten käytettävissä ja auttavat mielellään erilaisissa palvelualoja koskevissa kysymyksissä:

Toimitusjohtaja Tuomas Aarto, 040 152 0073 / tuomas.aarto@palta.fi: Työmarkkinakysymykset kuten isot rakenteelliset työmarkkinauudistukset. Palveluyritysten tilanne kokonaisvaltaisesti.
 
Pääekonomisti Martti Pykäri, 044 363 9353 / martti.pykari@palta.fi: Laajasti erilaiset talousaiheet, kuten palvelualojen työllisyyskehitys, suhdanteet ja muut talousnäkymät, palveluvienti, sen kehitys ja näkymät.

Työmarkkinajohtaja Minna Ääri, 040 559 0833 / minna.aari@palta.fi: Paltan TES-neuvottelut sekä laajemmin erilaiset työelämäkysymykset ja lainsäädäntöhankkeet.  

Elinkeinopolitiikan johtaja Tatu Rauhamäki, 050 521 2907 / tatu.rauhamaki@palta.fi: Palvelualoja koskeva elinkeinopolitiikka kokonaisuudessaan, kuten Suomen hallituksen päätösten vaikutukset palveluyrityksiin, työllisyystoimet ja työvoimapula, palveluviennin ja kansainvälistymisen edistäminen sekä palvelualojen merkitys Suomen elinkeinorakenteessa.

Liikenne- ja logistiikkajohtaja Petri Laitinen, 040 588 1071 / petri.laitinen@palta.fi: Liikenteeseen ja logistiikkaan liittyvät aiheet sekä toimialan ilmastopolitiikka.

Elinkeinopolitiikan johtava asiantuntija Milka Kortet, 050 569 7856 / milka.kortet@palta.fi: Työhön johtava maahanmuutto ja koulutuspolitiikka.
 
Elinkeinopolitiikan johtava asiantuntija Jari Konttinen, 040 575 2081 / jari.konttinen@palta.fi: Digi-, innovaatio- ja TKI-politiikka.  

Elinkeinopolitiikan asiantuntija Mikko Paloneva, 045 102 0160 / mikko.paloneva@palta.fi: Ilmasto- ja energiapolitiikka sekä kestävä kehitys.

Koko henkilöstön yhteystiedot löydät yhteystietosivuiltamme.

Palta lyhyesti

Palvelualojen työnantajat Palta on uuden työn, digimurroksen ja tulevaisuuden työmarkkinoiden suunnannäyttäjä. Yhä nopeammin muuttuvassa maailmassa yhdistämme faktat, työmarkkinaosaamisen sekä vaikuttamisen taidot palvelutalouden ja Suomen parhaaksi.

Palta edistää palveluyritysten kasvua ja kilpailukykyä vahvistamalla alan toimintaedellytyksiä sekä toimimalla alan aktiivisena puolestapuhujana. Palta on EK:n toiseksi suurin jäsenliitto.

Edustamme noin 2 000 palvelualoilla toimivaa jäsentämme. Jäsenemme työllistävät noin 190 000 henkilöä.

Tuoreimmat tiedotteet

Kaikki uutiset