23.04.2021 -

Aamunavaus-webinaari 25.5.: Vastuullisuudesta kilpailuetua – miten valjastaa vastuullisuus liiketoiminnan kehittämiseen?

,

Aamunavaus-webinaarissamme 25.5. klo 8.30–10.00 aiheena on yritysvastuu – sen arviointi, raportointi ja toteutus. Maksuton webinaari on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Tänä päivänä vastuullisuus on keskeinen osa menestyvän yrityksen arvoja ja toimintaa. Jokaisen yrityksen on tärkeää pohtia, mitä vastuullisuus sen omassa toiminnassa tarkoittaa ja edellyttää, ja kuinka vastuullisuuden voi valjastaa liiketoiminnan kehittämiseen. Hyvän välineen arviointityön ja raportoinnin tueksi tarjoaa FIBSin ja 4FRONTin uusi maksuton verkkotyökalu, jota tilaisuudessamme esittelevät FIBSin yritysvastuuasiantuntija Veera Iija sekä 4FRONTin seniorikonsultti Ulla Roiha. Lisäksi kuulemme yrityspuheenvuoron Elisa Oyj:n vastuullisuustyöstä ja vastuullisen toiminnan kehittämisestä Corporate Responsability Manager Jonas Kronlundin esittelemänä.

Tilaisuuden avaa Paltan viestintä- ja kehitysjohtaja Anna Storm.

Tutustu ohjelmaan tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan 23.5. mennessä >>


Palta järjestää noin 4 kertaa vuodessa kaikille avoimia Aamunavaus-webinaareja. Aamunavauksissa käsitellään ajankohtaisia mm. työelämään, osaamiseen ja digitalisaatioon liittyviä teemoja, ja Paltan omien asiantuntijoiden lisäksi puhujina kuullaan kiinnostavia vieraita. Vieraspuheenvuorojen jälkeen tilaisuuksissa on varattu aikaa osallistujien kysymyksille. Webinaarien tallenteet on mahdollista katsoa myös jälkikäteen Paltan verkkosivuilta.