01.02.2024 -

Jessika Silfvast asiantuntijaksi Paltaan

, ,

Jessika Silfvast aloitti asiantuntijana Paltan työmarkkinayksikössä 1.2.2024. Hänen työtehtäviinsä kuuluvat jäsenneuvonta ja -koulutus sekä työehtosopimusneuvottelut, ja hänen esihenkilönään toimii Liikenne- ja logistiikkapalvelut -vastuualueen vetäjä, neuvottelujohtaja Heini Wiik-Blåfield.

Silfvast on tänä keväänä valmistuva oikeustieteen maisteri Lapin yliopistosta. Paltalaisille hän on jo tuttu, sillä hän toimi opintojensa loppuvaiheessa 10 kuukautta Paltan työmarkkinayksikössä harjoittelijana.

– On mukava tulla takaisin Paltaan. Harjoittelujaksolla tehtäväni Paltassa painottuivat jäsenneuvontaan ja opin paljon sen aikana. Koen, että harjoittelu täällä antoi hyvät valmiudet työmarkkina-asiantuntijan tehtävään, Jessika Silfvast sanoo.

– Olemme erittäin iloisia saadessamme Jessikan meille asiantuntijaksi. Harjoittelujaksonsa aikana hän osoitti olevansa osaava ja toimeentarttuva sekä hyvin sosiaalinen työkaveri. Hän sopii hyvin paltalaiseen työyhteisöömme, Paltan työmarkkinajohtaja Minna Ääri sanoo.

Lisätietoja: työmarkkinajohtaja Minna Ääri

Minna Ääri

Johtaja, Työmarkkinat

Yksikön johtaja

minna.aari@palta.fi