17.01.2022 -

Kysy Paltan chatissa – Palbot vastaa

,

Robottiekonomistimme Palbotin työnkuva laajeni vuoden 2022 alussa: tilastojen ja datan seuraamisen ja päivittämisen lisäksi ahkera robottimme vastailee jatkossa myös verkkosivuillemme avatussa chatissa käyttäjien kysymyksiin ja ohjaa heitä tiedon äärelle.

Chat-ikkuna avautuu verkkosivujemme oikeassa alareunassa. Voit kirjoittaa tekstikenttään oman kysymyksesi tai valita tarjolla olevista valmiista, usein haetuista aihekokonaisuuksista. Toivomme, että näin pystymme tarjoamaan käyttäjillemme nopeaa ja täsmällistä palvelua ja vastauksen kulloiseenkin kysymykseen.

Toistaiseksi Palbot vielä opettelee vastauksia ja juuri kysytyn tiedon äärelle ohjaamista. Harjoittelu tekee kuitenkin mestarin, ja jokaisen kysytyn kysymyksen avulla Palbot oppii lisää tietojen yhdistämisestä. Jos et siis heti saa Palbotilta vastausta kysymykseesi, yritä kysyä uudelleen vähän toisessa muodossa

Palbot pitää palvelualojen tunnusluvut ajan tasalla

Palbot on jo lähes kahden vuoden ajan vastannut myös Paltan sivuille päivittyvistä keskeisistä palvelualojen talousluvuista. Suomalaisen start-upin Robonomistin kehittämä pilvipohjainen ja tekoälyä hyödyntävä robottiekonomisti kerää uusimman datan päivittäin eri lähteistä, ja sen jälkeen käsittelee, analysoi sekä päivittää tiedot graafi- ja tekstimuodossa Paltan verkkosivuille.

Palbotin koostamiin graafeihin ja tietoihin palvelualojen työllisyydestä, liikevaihdosta, yritysten luottamuksesta sekä palveluviennistä pääset tutustumaan täällä.