27.10.2022 -

Miltä näyttää työ finanssialalla nyt ja tulevaisuudessa? FinanssiTYÖ-podcastsarja hyppää mukaan keskusteluun muuttuvasta työelämästä

,

Osana FinanssiTYÖ2030-hanketta julkaistaan työelämää ja sen tulevaisuutta käsittelevä podcastsarja. Podcastin tavoitteena on herättää kuulijassa ajatuksia ajankohtaisista työelämän teemoista ja innostaa erityisesti finanssialalla työskentelevät keskustelemaan aiheista yhdessä organisaatiossaan. Sarjan ensimmäinen jakso Mikä firma, mikä kollega? Mikä on työpaikkaan kiinnittävä voima? julkaistaan maanantaina 31.10.2022 Spotifyssa.

FinanssiTYÖ-podcastsarjassa pureudutaan mielenkiintoisten vieraiden kanssa työelämään ja sen tulevaisuuteen. Syksyn 2022 aikana julkaistavissa jaksoissa käsitellään monipaikkaista työtä, monimuotoisia työyhteisöjä, teknologian murrosta ja tulevaisuuden osaamista.

Aiheista keskustelemassa on asiantuntijoita finanssialalta ja sen ulkopuolelta. Mukana ovat muun muassa tietoliikenneyhtiö DNA:n henkilöstöjohtaja Marko Rissanen, Danske Bankin pääluottamusmies Aino Huuhti, konsulttiyhtiö Includia Leadershipin toimitusjohtaja Jonna Louvrier sekä monia muita. Jaksot ovat noin 20 minuutin pituisia, joten ne on helppo ottaa kuunteluun vaikka työmatkalla. Podcastin juontajana toimii radioäänenä tuttu Ida-Liina Huurtela.

FinanssiTYÖ-podcastsarjan ensimmäinen jakso julkaistaan maanantaina 31. lokakuuta. Kysyimme juontaja Ida-Liina Huurtelalta sekä FinanssiTYÖ2030-hankkeen projektipäällikkö Katja Revolta tunnelmia podcastsarjan alkamisesta.

– Odotan tulevaa sarjaa innolla! On mahtavaa päästä keskustelemaan huippuasiantuntijoiden kanssa siitä, mitä työelämä voi parhaimmillaan tarjota lähitulevaisuudessa. Podcastsarjan sisältö on monipuolista, ja jaksoista saa uusia näkökulmia sekä uransa alussa että pidempään työelämässä ollut kuulija, toteaa Huurtela.

Samaa innostusta löytyy myös podcastia tuottavan FinanssiTYÖ2030-hankkeen puolelta, sillä podcastsarjan yksi tavoite on herättää kuulijassa ajatuksia ajankohtaisista työelämän teemoista ja innostaa erityisesti finanssialalla työskentelevät keskustelemaan aiheista yhdessä organisaatiossaan.

– Hienoa päästä viestimään finanssialalla tärkeiksi koetuista teemoista myös podcastin muodossa. FinanssiTYÖ-podcastsarja on loistava esimerkki liittojen ja yhtiöiden tekemästä yhteistyöstä. Toivottavasti jaksot herättävät keskustelua ja saavat kuulijassa aikaan reaktioita, sanoo Repo.

FinanssiTYÖ-podcastsarjan jaksot julkaistaan syksyn 2022 aikana Spotifyissa. Julkaistut jaksot ovat kuunneltavissa myös Finanssiala ry:n verkkosivuilla. Keskusteluita työelämästä voi seurata sosiaalisessa mediassa #TYÖ2030 ja #FinanssiTYÖ2030.

FinanssiTYÖ-podcastsarjaa tuottavat yhteistyössä FinanssiTYÖ2030-hankkeessa mukana olevat Finanssiala ry, rahoitusalan työmarkkinaosapuolet Palvelualojen työnantajat Palta ry, Ammattiliitto Pro ry sekä Ylemmät toimihenkilöt YTN ry.