12.05.2021 -

Päästövähennyksiä palveluilla -webinaari 2.6.: Palveluiden rooli ilmastonmuutoksen hillinnässä

,

Millaiset ovat palvelualojen ilmastovaikutukset? Millaisilla ratkaisuilla palvelualat pienentävät asiakkaidensa kasvihuonekaasupäästöjä? Muun muassa näitä aiheita käsitellään Paltan järjestämässä webinaarissa keskiviikkona 2.6. kello 9-10:30.

Webinaarissa julkaistaan Paltan tuoreen Päästövähennyksiä palveluilla -selvityksen tulokset palvelualojen hiilijalanjäljestä ja -kädenjäljestä. Ohjelmassa ovat myös teleoperaattori Telian, Teknologian tutkimuslaitos VTT:n ja talotekniikkaratkaisuja tarjoavan Aren yritysesimerkit asiakkaiden päästöjä vähentävistä palveluista sekä tietoa palvelualojen ilmastotyön näkymistä tulevaisuudessa. Avauspuheenvuoron pitää ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen.

Palveluilla on keskeinen rooli ilmastoratkaisuissa. Palta tukee hallituksen asettamaa tavoitetta hiilineutraalista Suomesta vuoteen 2035 mennessä. EU:n ilmastotoimet on rakennettava siten, että koko unioni saavuttaa hiilineutraaliuden viimeistään 2050 mennessä. Palta on sitoutunut uudistamaan EU:n ja Suomen ilmastopolitiikkaa siten, että teemme oman osamme maailman keskilämpötilan nousun rajoittamiseksi 1,5 asteeseen.

Tutustu ohjelmaan tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan su 30.5. mennessä. Webinaarista tehdään myös tallenne.


Pysy ajan tasalla palvelualoja ja työmarkkinoita koskevista aiheista, seuraa meitä sosiaalisen median kanavissamme Twitterissä, LinkedInissä ja Instagramissa.