12.05.2021 -

Päästövähennyksiä palveluilla -webinaari 2.6.: Palveluiden rooli ilmastonmuutoksen hillinnässä

,

Millaiset ovat palvelualojen ilmastovaikutukset? Millaisilla ratkaisuilla palvelualat pienentävät asiakkaidensa kasvihuonekaasupäästöjä? Muun muassa näitä aiheita käsitellään Paltan järjestämässä webinaarissa keskiviikkona 2.6. kello 9-10:30.

Webinaarissa julkaistaan Paltan tuoreen Päästövähennyksiä palveluilla -selvityksen tulokset palvelualojen hiilijalanjäljestä ja -kädenjäljestä. Ohjelmassa ovat myös teleoperaattori Telian, Teknologian tutkimuslaitos VTT:n ja talotekniikkaratkaisuja tarjoavan Aren yritysesimerkit asiakkaiden päästöjä vähentävistä palveluista sekä tietoa palvelualojen ilmastotyön näkymistä tulevaisuudessa. Avauspuheenvuoron pitää ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen.

Palveluilla on keskeinen rooli ilmastoratkaisuissa. Palta tukee hallituksen asettamaa tavoitetta hiilineutraalista Suomesta vuoteen 2035 mennessä. EU:n ilmastotoimet on rakennettava siten, että koko unioni saavuttaa hiilineutraaliuden viimeistään 2050 mennessä. Palta on sitoutunut uudistamaan EU:n ja Suomen ilmastopolitiikkaa siten, että teemme oman osamme maailman keskilämpötilan nousun rajoittamiseksi 1,5 asteeseen.

Tutustu ohjelmaan tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan su 30.5. mennessä. Webinaarista tehdään myös tallenne.