09.10.2019 -

Palta etsii assistenttia vakituiseen työsuhteeseen

Etsimme osaavaan joukkoomme lisävahvistusta elinkeinopolitiikka-, tietopalvelut- ja yhteiset palvelut-yksikköjen assistenttitehtäviin. Työhösi kuuluu esimerkiksi erilaisten tapaamisten ja tilaisuuksien järjestäminen sekä vaikuttamistyöhön ja jäsenrekisteriin liittyvien tietokantojen ylläpito. Toimenkuvaasi kuuluu myös hallintoon, talouteen ja jäsenhallintaan liittyviä tehtäviä sekä toimiston arjen mahdollistamista osana seitsenhenkistä assistenttipoolia. Toimit lisäksi johdon assistenttina Paltan elinkeinopolitiikan johtajalle ja pääekonomistille. Lähiesimiehenäsi toimii hallintopäällikkö.

Luonteeltasi olet proaktiivinen, luotettava ja joustava. Tartut napakasti toimeen etkä vierasta rutiinitöitä. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja autat muita mielelläsi. Katsomme eduksesi Dynamics 365 -ohjelman hallinnan. Työ on pääsääntöisesti toimistoaikaan tehtävää, mutta saattaa vaatia ajoittain joustoa työajoissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen toimenkuvan lisäksi hyvät henkilöstöedut ja kannustavan työyhteisön tuen. Viihtyisä työympäristömme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Etelärannassa.

Jos olet kiinnostunut liittymään osaavaan joukkoomme, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 25.10.2019 mennessä osoitteeseen auli.havas@palta.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa ke 16.10. klo 10 – 11 ja pe 18.10. klo 14 – 15 hallintopäällikkö Auli Havas puh. 040 504 5786.

Toivomme löytävämme sopivan henkilön mahdollisimman pian ja pyydämme potentiaalisia hakijoita haastatteluun myös jo ennen hakuajan umpeutumista. Olethan siis pian yhteydessä!