13.04.2021 -

Palta etsii harjoittelijaa palvelualojen digitalisaatio- ja ekosysteemihankkeen toteutukseen

,

Palvelualojen työnantajat Palta etsii korkeakouluharjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Harjoittelijan pääasiallisiin tehtäviin kuuluu osallistua Paltan vetämään hankkeeseen, jossa selvitetään yksityisten palvelualojen liiketoimintaekosysteemien nykytilaa ja kasvupotentiaalia.

Harjoittelijan tehtäviin kuuluu aineistojen ja tiedon etsintä sekä analyysi ja muut hankkeen organisointiin liittyvät työtehtävät.

Hyvät edellytykset tehtävästä suoriutumiseen antavat esimerkiksi kaupalliset tai taloustieteelliset opinnot. Perehtyneisyys digitaaliseen liiketoimintaan tai liiketoimintaekosysteemeihin katsotaan eduksi. Haemme ensisijaisesti opintojen loppusuoralla olevaa henkilöä.  

Harjoittelijaa haetaan 3-4 kuukauden mittaiseen työsuhteeseen mielellään toukokuun alkupuolelta alkaen, joko yhtäjaksoisesti tai kahdessa osassa. Paikka ei edellytä laitoksen myöntämää harjoittelutukea.  

Harjoittelu suoritetaan pääsääntöisesti etätyönä, riippuen koronapandemian aiheuttamista rajoitustoimista työsuhteen aikana. Palkka on 1300-1600 euroa/kk riippuen hakijan opintojen vaiheesta tai muusta kokemuksesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa elinkeinopolitiikan asiantuntija Jari Konttinen, puh. 0405752081.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään 19.4. osoitteeseen: jari.konttinen@palta.fi

Mahdollisiin tuleviin kollegoihisi voit tutustua täällä.

Käsittelemme henkilötietoja alla olevan selosteen ja voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Linkki työnhakijarekisteriin. Lisätietoa tietosuojakäytännöistämme.

Palvelualojen työnantajat Palta on uuden työn, digimurroksen ja tulevaisuuden työmarkkinoiden suunnannäyttäjä. Yhä nopeammin muuttuvassa maailmassa yhdistämme faktat, työmarkkinaosaamisen ja vaikuttamisen taidot palvelutalouden ja Suomen parhaaksi. Noin 2000 palvelualoilla toimivaa jäsentämme tekevät meistä EK:n toiseksi suurimman jäsenliiton.

Jari Konttinen

Johtava asiantuntija, Elinkeinopolitiikka

Digitalisaatio ja innovaatiot

jari.konttinen@palta.fi