05.11.2019 -

Palta etsii viestinnän asiantuntijaa

Palvelualojen työnantajat Palta on uuden työn, digimurroksen ja tulevaisuuden työmarkkinoiden suunnannäyttäjä. Yhä nopeammin muuttuvassa maailmassa yhdistämme faktat, työmarkkinaosaamisen ja vaikuttamisen taidot palvelutalouden ja Suomen parhaaksi. Noin 2000 palvelualoilla toimivaa jäsentämme tekevät meistä EK:n toiseksi suurimman jäsenliiton.

Nykyisen osaajamme siirtyessä uusien haasteiden pariin etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen viestinnän asiantuntijaa, joka ymmärtää mitä on moderni vaikuttajaviestintä.

Viestinnän asiantuntijana teet kanssamme monipuolista viestintää erilaisille sidosryhmille. Vastuullasi on erityisesti Paltan elinkeinopoliittisen vaikuttamisen viestinnän suunnittelu ja kehittäminen. Toimit myös Paltan somemanagerina. Valmennat ja sparraat asiantuntijoitamme viestimään entistäkin vaikuttavammin.

Olet etsimämme kollega, jos sinulla on monipuolista kokemusta viestinnän suunnittelusta ja käytännön toteutuksesta. Hahmotat laajojakin kokonaisuuksia, löydät nopeasti olennaisen ja osaat asettaa vaikuttamisen teemat yhteiskunnalliseen kontekstiin. Sinulla on kokemusta median kanssa toimimisesta ja tunnistat mahdollisuusviestinnän paikat. 

Lue lisää tehtävästä ja jätä hakemuksesi täällä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Paltan viestintä- ja kehitysjohtaja Anna Stormilta (puh. 050 557 6419) seuraavina aikoina:

  • pe 8.11. klo 14-16
  • ti 12.11. klo 8.30-11.30 tai
  • pe 15.11. klo 13-16.

Hakuaika päättyy 20.11.2019.