28.04.2022 -

Palta vahvistaa oppilaitosyhteistyötään – Haaga-Helian lehtori Ilkka Uronen työelämäjaksolla Paltassa

,

Haaga-Heliassa lehtorina ja projektipäällikkönä työskentelevä Ilkka Uronen aloitti tällä viikolla työelämäjaksonsa Paltassa.

Työelämäjaksoilla Haaga-Helian työntekijät työskentelevät yrityksissä tai muissa organisaatioissa esimerkiksi osaamisen, ammatillisen tai ammattikorkeakoulutuksen, organisaatioiden kehittämisen ja jatkuvan oppimisen parissa. Työelämäjakson aikana Uronen tekee töitä Paltassa kahden kuukauden verran tämän vuoden keväällä ja syksyllä. Hänen tehtävänimikkeenään on kehittämisasiantuntija ja hän toimii Paltan elinkeinopolitiikan yksikössä.

– Ilkan kanssa tehtävän kehitystyön tavoitteena on vahvistaa Paltan roolia oppilaitosyhteistyön sillanrakentajana, saattaa yrityksiä ja oppilaitoksia yhteen ja pyrkiä aktiivisesti luomaan oppilaitoksien ja yritysten välille vuoropuhelumahdollisuuksia ja uusia yhteistyömalleja, Paltan elinkeinopolitiikan asiantuntija Tuomas Ylitalo sanoo.

Ilkka Uronen kertoo työskentelevänsä Haaga-Heliassa sekä ammatillisessa opettajankoulutuksessa että erilaisissa liiketalouden yksikön hankkeissa, joissa kehitetään yritysten, organisaatioiden, tiimien ja yksilöiden osaamista sekä luodaan mahdollisuuksia tulevaisuuden oppimiselle.

– Työnantajaliittojen rooli aktiivisena toimijana ammatillisen koulutuksen sekä elinkeinoelämän kehittämisessä on erittäin mielenkiintoinen teema, ja on hienoa päästä työskentelemään Paltassa tämän parissa, Uronen sanoo.

Ei kuvaa

Tuomas Ylitalo

,

tuomas.ylitalo@palta.fi