17.01.2022 -

Sara Välimaa ja Elisa Lindholm asiantuntijoiksi Paltaan

, ,

Paltassa aloittaa keväällä kaksi uutta työmarkkina-asiantuntijaa, Sara Välimaa ja Elisa Lindholm. Molempien asiantuntijoiden keskeisiin työtehtäviin kuuluvat työehtosopimusneuvottelut sekä jäsenneuvonta ja -koulutus.

Sara Välimaa

Sara Välimaa (OTM) aloittaa asiantuntijana Paltassa 26.1.2022. Hän on aiemmin toiminut mm. asiantuntijana Uudenmaan TE-toimistossa sekä HR Legal Officer -tehtävässä ALTEN Finlandilla. Saran esihenkilönä Paltassa toimii Terhi Salonpää.

– On hienoa päästä työskentelemään monipuolisissa tehtävissä jäsenyritysten tueksi ja Paltan osaavassa porukassa. Palvelualoissa minua kiinnostavat erityisesti niiden laaja-alaisuus, työllistävyys ja kasvun mahdollisuudet, Sara Välimaa sanoo.

Elisa Lindholm

Kokenut työoikeus- ja HR-osaaja Elisa Lindholm (OTM, KTM) siirtyy Paltaan 1.3.2022 alkaen Nordic Regional Airlinesiltä HR Managerin tehtävästä. Aiempaa kokemusta hänellä on myös mm. työsuhdeasiamiehen tehtävästä Suomen kansallisoopperassa ja -baletissa sekä lakimiehen tehtävästä Taideyliopistossa. Elisan esihenkilönä Paltassa toimii neuvottelujohtaja Pasi Vuorio.

– Odotan innolla, että pääsen tukemaan Paltan jäsenyrityksiä sekä päivittäisissä työoikeusasioissa että työehtojen pitkäjänteisessä kehittämisessä. On motivoivaa päästä työskentelemään suomalaisten palvelualojen menestyksen ja kasvuedellytysten takaamiseksi asiantuntevassa porukassa, Elisa Lindholm sanoo.

– Toivotamme molemmat uudet asiantuntijamme lämpimästi tervetulleeksi Paltaan. Molemmat tuovat uutta näkökulmaa ja osaamista Paltaan ja ovat erinomaisia vahvistuksia osaavaan työmarkkina-asiantuntijatiimiimme, Paltan työmarkkinajohtaja Minna Ääri sanoo.

Lisätietoja: työmarkkinajohtaja Minna Ääri, p. 040 559 0833

Minna Ääri

Johtaja, Työmarkkinat

Yksikön johtaja

minna.aari@palta.fi