Heini Wiik-Blåfield asiantuntijaksi Paltaan

Paltan työmarkkinayksikköön on nimitetty asiantuntijaksi OTM, YTM Heini Wiik-Blåfield.

Wiik-Blåfield työskentelee logistiikkapalveluista vastaavassa sopimusryhmässä, jossa hän hoitaa muun muassa työehtosopimusneuvotteluihin, jäsenneuvontaan ja -koulutukseen sekä oikeudenkäyntipalveluihin kuuluvia tehtäviä.

Heini Wiik-Blåfield siirtyy Paltaan Asianajotoimisto Merilampi Oy:stä, jossa hän on toiminut lakimiehenä. Tätä ennen Wiik-Blåfield on työskennellyt mm. Senaatti-Kiinteistöillä lakimiehenä.

Heini Wiik-Blåfield aloittaa uusissa tehtävissään 13.3.2018. Hän raportoi apulaisjohtaja Kaj Schmidtille.

Lisätietoja:
varatoimitusjohtaja Tuomas Aarto, p. 040 152 0073

Palta on palvelualoja edustava elinkeino- ja työmarkkinajärjestö ja EK:n toiseksi suurin jäsenliitto. Paltalla on 1 900 jäsentä, jotka toimivat logistiikan, informaation ja viestinnän, huollon ja kunnossapidon, yritys- ja asiantuntijapalvelujen, hallinnon ja tukipalvelujen sekä viihteen ja virkistyksen toimialoilla. Palta vastaa myös finanssialan työmarkkinatoiminnasta.

Lisää aiheesta

Rahoitusalan viikonlopputyö: Asiakaspalvelun toimittava kaikissa olosuhteissa

Rahoitusalan tes-neuvotteluja on käyty jo neljä kuukautta, jona aikana palkansaajapuoli on järjestänyt kaksi kahden päivän lakkoa. Myös ylityökielto on ollut voimassa pitkään. Valtakunnansovittelija esitti 31.1.2018 kiistaan molempien osapuolten vaatimuksia huomioivan sovintoesityksen, jonka Ammattiliitto Pro ja Ammattiliitto Nousu hylkäsivät viime perjantaina. Finanssiala ry (FA), Palvelualojen työnantajat Palta ry sekä ylempiä toimihenkilöitä edustava YTN olisivat sovintoesityksen hyväksyneet. Kiistaa on käyty erityisesti viikonlopputyön järjestämisestä.