Strategia, visio ja arvot

Strategia ohjaa toimintaamme vuoteen 2023.

Visio: Palvelutalous kirittää kasvuun

Palta rakentaa menestyksen edellytyksiä palvelualojen kukoistukselle. Kuljemme kohti visiotamme kolmen strategisen painopisteen kautta:

Palta luo edellytyksiä palvelualojen kilpailukyvylle. Palta vie eteenpäin uusia työnteon malleja, jotka nostavat työllisyyttä ja luovat vaihtoehtoisia ja moninaisia polkuja työhön.

Palta luo elintilaa digitalisaatiolle ja uusille ansaintalogiikoille. Palta rohkaisee
yrityksiä investoimaan tulevaisuuteen.

Palta kasvattaa ymmärrystä palvelutalouden kansainvälistymisestä sekä kestävän talouden edellytyksistä ja mahdollisuuksista. Palta sparraa yrityksiä kasvuloikkaan.

Arvomme

Strategiamme pohjautuu pysyviin arvoihimme, jotka ovat vaikuttavuus, asiantuntevuus ja optimismi.

Vaikuttavuus. Olemme vuorovaikutuksen ammattilaisia ja meillä on kyky sopia tulevaisuutta rakentavia kompromisseja. Kuuntelemme ja toimimme jäsentemme puolesta aktiivisesti, rehellisesti ja aina faktoihin pohjaten. Verkostoituminen on meillä verissä. Avoimuus ja huumorintaju tekevät meistä helposti lähestyttäviä.

Optimismi. Olemme määrätietoinen yhteiskunnan uudistaja. Kannustamme muutokseen, suhtaudumme tulevaisuuteen toiveikkaasti ja etsimme tinkimättömästi parhaita ratkaisuja. Meidän lasimme on aina puoliksi täynnä.

Asiantuntijuus. Olemme ratkaisuhakuisia ammattilaisia: tarkkoja, luovia ja ahkeria. Ainutlaatuinen osaamisemme syntyy yhdessä tehdyn työn tuloksena. Jokainen meistä paltalaisista on vastuunkantaja ja tekijä.