26.04.2021 -

Aamunavaus-webinaari 25.5.: Vastuullisuudesta kilpailuetua – miten valjastaa vastuullisuus liiketoiminnan kehittämiseen?

Aamunavaus-webinaarissamme 25.5. klo 8.30–10.00 aiheena on yritysvastuu – sen arviointi, raportointi ja toteutus. Maksuton webinaari on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Tänä päivänä vastuullisuus on keskeinen osa menestyvän yrityksen arvoja ja toimintaa. Jokaisen yrityksen on tärkeää pohtia, mitä vastuullisuus sen omassa toiminnassa tarkoittaa ja edellyttää, ja kuinka vastuullisuuden voi valjastaa liiketoiminnan kehittämiseen. Hyvän välineen arviointityön ja raportoinnin tueksi tarjoaa FIBSin ja 4FRONTin uusi maksuton verkkotyökalu, jota tilaisuudessamme esittelevät FIBSin yritysvastuuasiantuntija Veera Iija sekä 4FRONTin seniorikonsultti Ulla Roiha. Lisäksi kuulemme yrityspuheenvuoron Elisa Oyj:n vastuullisuustyöstä ja vastuullisen toiminnan kehittämisestä Corporate Responsability Manager Jonas Kronlundin esittelemänä.

Tilaisuuden avaa Paltan viestintä- ja kehitysjohtaja Anna Storm.

Ohjelma

  • klo 8.30 Tilaisuuden avaus Anna Storm, viestintä- ja kehitysjohtaja, Palta
  • klo 8.40 Vastuullisuusraportointi ja uusi yritysvastuun itsearvioinnin työkalu – Veera Iija, yritysvastuuasiantuntija, FIBS & Ulla Roiha, seniorikonsultti, 4FRONT Oy
  • klo 9.20 Yrityspuheenvuoro/Elisa Oyj – Jonas Kronlund, Corporate Resposibility Manager, Elisa Oyj
  • klo 9.45 Kysymyksiä ja keskustelua
  • klo 10.00 Webinaari päättyy

Ilmoittaudu su 23.5. mennessä.  Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille.