11.02.2019 -

Anna Storm Paltan viestintäjohtajaksi

,

VTM Anna Storm (s. 1983) on valittu Palvelualojen työnantajat PALTA ry:n viestintäjohtajaksi 15.4.2019 alkaen.

Storm on vastuussa Paltan ulkoisen ja sisäisen viestinnän sekä media- ja sidosryhmäsuhteiden suunnittelusta, johtamisesta ja toteuttamisesta. Hän raportoi toimitusjohtaja Tuomas Aartolle ja on Paltan johtoryhmän jäsen.

Anna Stormilla on laaja ja monipuolinen kokemus yhteiskunnallisesta viestinnästä ja viestinnän vaikuttavuuden kehittämisestä. Hän siirtyy Paltaan Teknologiateollisuus ry:stä, missä hän on työskennellyt elinkeinopolitiikasta ja EU-asioista vastaavana viestintäpäällikkönä. Aiemmin Storm on työskennellyt mm. tekijänoikeusjärjestö Sanaston viestintäpäällikkönä.

– Olen erittäin iloinen, että saamme Annan tiimiimme. Hän on viestinnän huippuammattilainen, jolla on laaja ymmärrys teknologian kehityksestä ja työelämän murroksesta, sanoo Paltan toimitusjohtaja Tuomas Aarto.

– Paltan innostava visio on olla uuden työn edelläkävijä ja digimurroksen puolestapuhuja. On hienoa päästä kertomaan sidosryhmillemme palvelualojen kasvavasta merkityksestä entistäkin vaikuttavamman viestinnän keinoin, Anna Storm toteaa.

         Anna Storm

Lisätietoja:

Tuomas Aarto, Paltan toimitusjohtaja, puh. 040 152 0073.

Anna Storm, Paltan viestintäjohtaja (15.4.2019 alkaen), puh. 050 557 6419.