Viestintäjohtaja on avainroolissa johtamassa, toteuttamassa ja kehittämässä Paltan viestintää ja brändiä. Hän vastaa viestinnän suunnittelusta, budjetoinnista ja organisoinnista ja osallistuu merkitykselliseen sisällöntuotantoon sekä sidosryhmäsuhteiden ylläpitoon. Viestintäjohtaja on johtoryhmämme jäsen.

Toivomme Sinulta kokonaisvastuullista kokemusta ja näkemystä strategisen tason vaikuttamisviestinnästä, operatiivisesta viestintätoteutuksesta sekä johtoryhmätyöskentelystä. Hallitset nykyaikaisten viestintäkanavien käytön, ymmärrät analytiikan merkityksen ja omaat hyvät tietotekniset valmiudet. Tunnet median toimintatavat ja Sinulla on hyvät mediasuhteet sekä verkostot.

Luonteeltasi olet avoin, oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen viestinnän ammattilainen, joka innostaa ja motivoi työyhteisöään. Tulet erinomaisesti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja pystyt työskentelemään joustavasti ja tehokkaasti myös paineen alla. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja työskentelet sujuvasti suomeksi sekä selviydyt työtilanteista myös englannin ja ruotsin kielellä. Työmarkkinatoiminnan ja yhteiskunnallisesti merkittävien asioiden tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle erittäin kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset työskentelemään työmarkkina- ja elinkeinopolitiikan ytimessä. Tehtävä on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Palta ry:n toimitusjohtaja Tuomas Aarto, 18.12. kello 10.30-11.00 ja 19.12 kello 13.00-14.00, puh. +358401520073

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 6.1.2019 osoitteeseen hakemukset@norilo.fi