09.08.2022 -

Heini Wiik-Blåfield neuvottelujohtajaksi Paltaan

, ,

OTM, YTM Heini Wiik-Blåfield on nimitetty Paltaan neuvottelujohtajaksi 15.8.2022 alkaen. Nykyisin Wiik-Blåfield työskentelee Paltassa työmarkkina-asiantuntijana. Ennen uraa Paltassa hän on työskennellyt juridiikan parissa niin yrityspuolella kuin asianajotoimistossa.

Paltassa vuodesta 2018 työskennellyt Wiik-Blåfield johtaa uudessa tehtävässään Logistiikka-vastuualuetta ja raportoi Paltan työmarkkinayksikön johtaja Minna Äärille. Neuvottelujohtajana hän vastaa vastuualueensa sopimustoiminnasta sekä jäsenpalveluista ja toimii vastuualueen asiantuntijoiden esihenkilönä.

–Heini on taitava ja kunnianhimoinen työmarkkinaosaaja, jota arvostetaan myös työntekijäpuolella. Olemme erittäin iloisia, kun voimme tarjota Heinin kaltaiselle ammattilaiselle kasvupolun Paltan sisällä ja saada hänen osaamisensa laajemmin jäsentemme käyttöön, Minna Ääri sanoo.

Nykyisin Logistiikka-vastuualueen neuvottelujohtajana toimiva Pasi Vuorio siirtyy Yritys- ja asiantuntijapalvelut -vastuualueen vetäjäksi 15.8.2022 alkaen. Tehtävä vapautui aiemmin Paltassa neuvottelujohtajana toimineen Anu Sajavaaran aloitettua valtakunnansovittelijana elokuussa 2022. Vuorio johtaa myös Logistiikka-vastuualuetta oman toimensa ohella Heini Wiik-Blåfieldin perhevapaan ajan 19.9.2022-31.7.2023.

Finanssialan neuvotteluista vastaa jatkossa Paltan työmarkkinayksikön johtaja Minna Ääri.

Minna Ääri

Johtaja, Työmarkkinat

Yksikön johtaja

minna.aari@palta.fi

Heini Wiik-Blåfield

Neuvottelujohtaja, Työmarkkinat

Liikenne- ja logistiikkapalvelut -vastuualueen vetäjä

heini.wiik-blafield@palta.fi

Pasi Vuorio

Neuvottelujohtaja, Työmarkkinat

Yritys- ja asiantuntijapalvelut -vastuualueen vetäjä

pasi.vuorio@palta.fi