15.12.2023 -

Jasmiina Ruotsila vahvistamaan Paltan viestintää ja vastuullisuustyötä

,

FM Jasmiina Ruotsila on nimitetty Palvelualojen työnantajat Paltaan viestinnän asiantuntijaksi. Hän aloittaa tehtävässään 3.1.2024. Ruotsilan vastuulla ovat erityisesti Paltan vastuullisuusviestintä ja vastuullisuustyön kehittäminen sekä tilaisuuksien ja tapahtumien suunnittelu ja toteuttaminen.

Jasmiina Ruotsila

Ruotsila on työskennellyt aiemmin asiantuntijana valtiovarainministeriössä vastaten mm. sidosryhmäyhteistyöstä ja -viestinnästä sekä osallistunut digitalisaation edistämiseen. Aiempaa työkokemusta hänellä on mm. Sarasen sisältö- ja viestintäpäällikkönä sekä brändiviestintäkonsulttina viestintätoimisto Cocommsilla, jossa hänen tehtäviinsä kuului myös vastuullisuusviestintää.

– Olen todella iloinen, että saamme Jasmiinan vahvistamaan Paltan viestintää ja kehittämään vastuullisuustoimintaamme seuraavalle tasolle. Hänen monipuolinen taustansa viestinnän eri tehtävissä, strateginen lähestymistapansa ja näkemykset vastuullisuuden merkityksestä palvelualoilla tuovat erinomaisen lisän tekemisiimme, sanoo Paltan viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Minna Sirkka.

– On hienoa päästä vahvistamaan Paltan viestintää ja erityisesti kehittämään vastuullisuustyötä suomalaisten palvelualojen hyväksi. Odotan mielenkiinnolla uutta tehtävää ja mahdollisuutta edistää yhteiskunnallisesti tärkeitä teemoja asiantuntevassa työyhteisössä, Jasmiina Ruotsila toteaa.

Lisätiedot:

Minna Sirkka, puh. 040 554 6659
Johtaja, viestintä ja vastuullisuus

Jasmiina Ruotsila, puh. 040 911 9170
Viestinnän asiantuntija (3.1.2024 alkaen)

Minna Sirkka

Johtaja, Viestintä ja vastuullisuus

Yksikön johtaja

minna.sirkka@palta.fi