24.06.2019 -

Lauri Vuori ekonomistiksi PTT:stä Paltaan

,

VTM Lauri Vuori on nimetty Palvelualojen työnantajat Palta ry:n uudeksi ekonomistiksi. Hän aloittaa Paltassa 5.8.2019 ja raportoi pääekonomisti Martti Pykärille.

Vuori siirtyy tehtäväänsä Pellervon taloustutkimus PTT:stä, missä hän on työskennellyt ekonomistina erikoistuen asumisen ja aluetalouden tutkimukseen sekä työmarkkinakysymyksiin. Paltassa hänen vastuulleen kuuluvat erityisesti työmarkkinoiden ja taloudellisen toimintaympäristön seuranta sekä työmarkkinapoliittisen toiminnan tukemiseen liittyvät analyysi- ja kustannuslaskentatehtävät.

– Olen erittäin iloinen, että saamme joukkoomme Laurin kaltaisen nykyaikaisen vaikuttajan Paltaan rakentamaan suuntaa tulevaisuuden työmarkkinoille. Hänellä on kyky pukea taloudelliset ilmiöt ymmärrettävään, puhuttelevaan muotoon, Paltan pääekonomisti Martti Pykäri sanoo.

– Palvelutalouden kasvu tuo innostavia haasteita taloudellisen toimintaympäristön seurantaan. Tartun innolla uusiin haasteisiin, joissa pääsen edistämään työn murroksen ja digitalisaation tuomia mahdollisuuksia, Lauri Vuori toteaa.


Lisätietoja: