29.05.2024 -

Nimityksiä Paltan työmarkkina-yksikössä

, ,

Kaisa Lakovaara (OTL, VT) on nimitetty Palvelualojen työnantajat Paltan Viestintä-, kulttuuri- ja tekniset palvelut -vastuualueen neuvottelujohtajaksi. Nimitys tulee voimaan 19.8.2024 nykyisen neuvottelujohtajan Terhi Salonpään siirtyessä uusiin tehtäviin Paltan ulkopuolelle.

Neuvottelujohtajana Lakovaara vastaa vastuualueensa sopimustoiminnasta sekä jäsenpalveluista ja toimii vastuualueensa asiantuntijoiden esihenkilönä. Hän raportoi työmarkkinajohtaja Minna Äärille.

Lakovaara on työskennellyt Paltan työmarkkinayksikössä vuodesta 2021 lähtien asiantuntijana ja johtavana asiantuntijana. Hänellä on taustallaan monipuolinen ura työoikeuden, tietosuojan ja HR-asioiden parissa Suomessa ja kansainvälisesti sekä kokemusta myös esihenkilötehtävistä.

– Tartun innolla uuteen tehtävään. Arvostan Paltan asiantuntevaa ja osaavaa työyhteisöä todella paljon ja olen iloinen saadessani olla osa sitä sekä tehdä työtä jäsenistömme hyväksi. Moni Paltan sopimusaloista on minulle jo tuttu, ja uuden tehtävän myötä pääsen entistä laajemmin työskentelemään monipuolisten palvelualojen ja jäsentemme hyväksi, Kaisa Lakovaara sanoo.

Työmarkkinayksikkössä on tehty myös toinen elokuussa voimaan tuleva nimitys. Tällä hetkellä Paltassa asiantuntijana työskentelevä Vuokko Piekkala (OTK) aloittaa 19.8.2024 Liikenne- ja logistiikkapalvelut -vastuualueen johtavana asiantuntijana. Hän raportoi neuvottelujohtaja Heini Wiik-Blåfieldille.

Myös Piekkalalla on vahva työmarkkina- ja neuvottelutausta; Paltassa hän on työskennellyt logistiikka-alojen parissa vuodesta 2022 lähtien ja sitä ennen toiminut valtakunnansovittelijana toimikaudella 2018–2022.

– Olemme tyytyväisiä voidessamme tarjota vahvoille osaajillemme vastuullisia tehtäviä ja kasvupolun Paltan sisällä. Hyvä jäsenpalvelu on meille tärkeätä, ja uskon Kaisan ja Vuokon osaamisen uusissa tehtävissään entistä paremmin tukevan jäseniämme, Minna Ääri sanoo.

Lisätiedot

Minna Ääri

Johtaja, Työmarkkinat

Yksikön johtaja

minna.aari@palta.fi