19.04.2018 -

Paltan uusi toimitusjohtaja Tuomas Aarto: Palvelualojen tulevaisuus on täynnä mahdollisuuksia

Paltasta on seitsemässä vuodessa kasvanut oman alansa suunnannäyttäjä ja palvelualoja yhdistävä voima. Paltan visio olla uuden työn edelläkävijä ja digimurroksen puolestapuhuja on koko Suomen menestyksen kannalta erittäin tärkeä, sillä palvelualat ovat digitalouden työllistäviä kasvu- ja vientialoja.

– Paltalla on hyvä strategia, jonka pohjalta on helppo rakentaa tulevaisuutta. Olemme Paltan perustamisesta 2011 asti edistäneet työn murroksen mahdollisimman onnistunutta läpivientiä, painottaa toimitusjohtaja Tuomas Aarto. Työn murroksen hallinta on valtava haaste kaikille – niin yrityksille, työntekijöille kuin työmarkkinajärjestöillekin. Tätä työtä on tehtävä yhdessä laajalla rintamalla, Aarto jatkaa.

– Haluamme olla mukana luomassa Suomeen sellaista toimintaympäristöä, että suomalaiset palveluyritykset menestyvät parhaalla mahdollisella tavalla meneillään olevassa digimurroksessa, sanoo Paltan hallituksen puheenjohtaja ja Finnair Oyj:n toimitusjohtaja Pekka Vauramo.

Tuomas Aarto (s. 1973) aloitti Palvelualojen työnantajat Palta ry:n uutena toimitusjohtajana 1.3.2018. Hän vastaa edelleen myös Paltan työmarkkina-asioista. Aarto on toiminut Paltan työmarkkinajohtajana vuodesta 2012 ja varatoimitusjohtajana vuodesta 2013 lähtien. Koulutukseltaan hän on oikeustieteen kandidaatti ja varatuomari. Ennen Paltaa Aarto on työskennellyt mm. hallintojohtajana Empower-konsernissa sekä työmarkkinajohtajana Energiateollisuus ry:ssä.

Lisätietoja

Tuomas Aarto, toimitusjohtaja, Palta, puh. 040 152 0073

Pekka Vauramo, hallituksen puheenjohtaja, Palta, puh. 09 808 4001

Palta on palvelualoja edustava elinkeino- ja työmarkkinajärjestö ja EK:n toiseksi suurin jäsenliitto. Meillä on 1 900 jäsentä, jotka toimivat logistiikan, informaation ja viestinnän, huollon ja kunnossapidon, yritys- ja asiantuntijapalvelujen, hallinnon ja tukipalvelujen sekä viihteen ja virkistyksen toimialoilla. Palta vastaa myös finanssialan työmarkkinatoiminnasta.

www.palta.fi