23.05.2018 -

Tatu Rauhamäki Paltan elinkeinopolitiikasta vastaavaksi johtajaksi

Tatu Rauhamäellä (s. 1971) on vahva kokemus yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta. Ennen nykyisiä tehtäviään hän on työskennellyt Ympäristöteollisuus ja -palvelut YTP:n toimitusjohtajana ja Uudenmaan liiton edunvalvontapäällikkönä.  Rauhamäellä on myös pitkä ja monipuolinen ura politiikassa. Hän on toiminut Helsingin kaupunginvaltuutettuna 2001-2017 ja mm. kaupunginhallituksen puheenjohtajana 2013-2017. Lisäksi hän on työskennellyt mm. asuntoministeri Jan Vapaavuoren erityisavustajana, Helsingin Kokoomuksen toiminnanjohtajana ja asiantuntijana Kokoomuksen eduskuntaryhmässä.

– On upeaa päästä mukaan Paltan joukkueeseen. Palta on kasvanut nopeasti EK:n toiseksi suurimmaksi jäsenliitoksi. Palvelualojen merkitys Suomelle on entisestään korostunut vahvan työllistämiskehityksen ja palveluviennin kasvun myötä. Valitettavasti paheneva pula osaavasta työvoimasta muodostaa kasvulle todellista estettä. Työmarkkinoiden kohtaanto-ongelmien ratkaiseminen tuleekin olla niin nykyisen kuin tulevan hallituksen agendan kärjessä, kertoo Tatu Rauhamäki.

– Paltan visio on olla uuden työn edelläkävijä ja digimurroksen puolestapuhuja. Tässä työssä tarvitsemme juuri sellaisen rohkeasti tulevaisuuteen katsovan johtajan kuin Tatu Rauhamäki on. Tatun kokemus ja osaaminen sopivat Paltalle erinomaisesti. Olemme erittäin tyytyväisiä, että Tatu liittyy Paltan riveihin, kertoo Paltan toimitusjohtaja Tuomas Aarto.

Lisätietoja:

Tuomas Aarto toimitusjohtaja, puh. 040 152 0073

Tatu Rauhamäki johtaja, elinkeinopolitiikka (27.8.2018 alkaen), puh. 050 521 2907

Palta on palvelualoja edustava elinkeino- ja työmarkkinajärjestö ja EK:n toiseksi suurin jäsenliitto. Paltalla on 1 900 jäsentä, jotka toimivat logistiikan, informaation ja viestinnän, huollon ja kunnossapidon, yritys- ja asiantuntijapalvelujen, hallinnon ja tukipalvelujen sekä viihteen ja virkistyksen toimialoilla. Palta vastaa myös finanssialan työmarkkinatoiminnasta.