01.12.2022 -

Ulla-Maija Poutiainen asiantuntijaksi Paltaan

, ,

Ulla-Maija Poutiainen (OTM, YTM, VT) on nimitetty asiantuntijaksi Paltan työmarkkinayksikköön 5.12.2022 alkaen. Hänen työtehtäviinsä kuuluvat työehtosopimusneuvottelut sekä jäsenneuvonta ja -koulutus ja hän raportoi neuvottelujohtaja Terhi Salonpäälle.

Ulla-Maija Poutiainen on kokenut työoikeuden osaaja. Hän siirtyy Paltaan PwC:ltä työoikeusjuristin tehtävästä. Tätä ennen hän on työskennellyt mm. käräjänotaarina Pohjois-Savon käräjäoikeudessa sekä työoikeusjuristina KPMG:llä ja Asianajotoimisto Krogerus Oy:ssä.

– Yrityksiä tähänkin asti avustaneelle työoikeusjuristille siirtyminen yhteen Suomen merkittävimmistä työnantajaliitoista on luonteva jatkumo, ja odotan innolla pääseväni uudistamaan suomalaista työelämää yhdessä suomalaisten palvelualojen yritysten kanssa, Ulla-Maija Poutiainen sanoo.

– Olemme erittäin iloisia saadessamme Ulla-Maijan kaltaisen kokeneen kollegan joukkoomme ja uskomme hänen vahvistavan asiantuntijaosaamistamme. Toivotamme Ulla-Maijan lämpimästi tervetulleeksi Paltaan, Paltan työmarkkinajohtaja Minna Ääri sanoo.

Lisätietoja: työmarkkinajohtaja Minna Ääri, p. 040 559 0833

Minna Ääri

Johtaja, Työmarkkinat

Yksikön johtaja

minna.aari@palta.fi