19.09.2022 -

Vuokko Piekkala työmarkkina-asiantuntijaksi Paltaan

, ,

Vuokko Piekkala (OTK) on nimitetty asiantuntijaksi Paltan työmarkkinayksikköön 19.9.2022 alkaen. Piekkalan tehtäviin kuuluvat työehtosopimusneuvottelut sekä jäsenneuvonta ja -koulutus. Hänen esihenkilönään toimii neuvottelujohtaja Heini Wiik-Blåfield, jonka perhevapaan ajan esihenkilönä oman toimensa ohella toimii neuvottelujohtaja Pasi Vuorio.

Piekkalalla on taustallaan vahva ja monipuolinen kokemus työmarkkinoista ja neuvottelutoiminnasta. Hän toimi valtakunnansovittelijana toimikauden 2018–2022, ja sitä ennen kirkon työmarkkinalaitoksen työmarkkinajohtajana ja kirkkoneuvoksena. Hän on työskennellyt myös KT Kuntatyönantajissa neuvottelupäällikkönä ja lakimiehenä.

– Palvelualat ovat kasvava ala, jonka merkitys tulevaisuudessa korostuu entisestään, ja siksi odotan innolla työtä Paltassa. Ajattelen myös niin, että tulen palvelualalta palvelualalle; on mielenkiintoista nähdä, kuinka yksityisen sektorin toiminta poikkeaa julkisesta sektorista, Vuokko Piekkala sanoo.

– Olemme iloisia saadessamme Vuokon kaltaisen kokeneen ja osaavan työmarkkina-asiantuntijan joukkoomme ja toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi Paltaan, Paltan työmarkkinajohtaja Minna Ääri sanoo.

Lisätietoja: