30.04.2020 -

Palvelualoilla uusia neuvottelutuloksia

,

Palvelualoilla on edelleen käynnissä useita työehtosopimusneuvotteluita. Kuluneen kahden viikon aikana Palvelualojen työnantajat Palta on saavuttanut neuvottelutuloksia seuraavilla toimialoilla:

Golf-ala

Palta ja Palvelualojen ammattiliitto PAM saavuttivat neuvottelutuloksen 23.4.2020 golf-alaa koskevaksi uudeksi työehtosopimukseksi.

Bingotyöntekijät

Palta ja Palvelualojen ammattiliitto PAM saavuttivat neuvottelutuloksen 23.4.2020 bingotyöntekijöiden uudeksi työehtosopimukseksi.

Asiakaspalvelu- ja telemarkkinointiala

Palta ja Palvelualojen ammattiliitto PAM saavuttivat neuvottelutuloksen 21.4.2020 asiakaspalvelu- ja telemarkkinointialaa koskevaksi uudeksi työehtosopimukseksi.

Huolto- ja kunnossapitopalvelualan ylemmät toimihenkilöt

Palta ja Ylemmät Toimihenkilöt YTN saavuttivat neuvottelutuloksen 21.4.2020 huolto- ja kunnossapitopalvelualan ylempiä toimihenkilöitä koskevaksi uudeksi työehtosopimukseksi.

Suomen Ortodoksinen kirkko

Palta ja Kirkon alat ry saavuttivat neuvottelutuloksen 21.4.2020 Suomen Ortodoksisen kirkon uudeksi työehtosopimukseksi.

Tanssinopettajat

Palta, Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liitto Teme ja Suomen tanssioppilaitosten liitto STOPP ry saavuttivat 17.4.2020 neuvottelutuloksen tanssinopettajia koskevaksi uudeksi työehtosopimukseksi.

Kaikki Paltan neuvottelutulokset – sekä hyväksytyt että vielä hallintojen hyväksyntää odottavat – löytyvät Neuvottelutulos 2019–2020 -verkkosivultamme.