08.12.2023 -

Haku päättynyt: Haemme työoikeudesta kiinnostunutta, tulevaa juristia kesätöihin

, , , ,

Haluatko oppia työoikeudesta ja päästä käytännössä tutustumaan työoikeusjuristin työhön? Haemme nyt Palvelualojen työnantajat Paltaan työoikeudesta inspiroituvaa ja opintojensa loppupuolella olevaa oikeustieteen opiskelijaa avuksi jäsenneuvontaamme. Työskentelet osana 20-henkistä työmarkkinayksikköämme.

Tehtävässä pääset tutustumaan palvelualojen monipuoliseen jäsenkenttään ja yritystoimintaan sekä saat laaja-alaista näkökulmaa elinkeinoelämään. Pääasiallinen työtehtäväsi on jäsenneuvonta, johon kuuluu työehtosopimusten ja työlainsäädännön tulkintaa ja työoikeudellisten aineistojen tuottamista. Tukenasi ovat Paltan osaavat kollegat ja mutkaton työyhteisö.

Me paltalaiset olemme ennen kaikkea tiimi, joka auttaa ja sparraa toisiaan. Toimintamme arvot ovat vaikuttavuus, optimismi ja asiantuntijuus, ja toivomme niiden näkyvän myös sinun työotteessasi.

Kesätyö kestää kolme-neljä kuukautta. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa (Eteläranta 10).

Lisätietoja tehtävästä antaa Paltan työmarkkinayksikön johtaja Minna Ääri, puh. 040 559 0833 tai minna.aari@palta.fi. Ole rohkeasti yhteydessä ja keskustellaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja cv:si 12.1.2024 mennessä osoitteeseen minna.aari@palta.fi.

Palvelualojen työnantajat Palta on uuden työn, digimurroksen ja tulevaisuuden työmarkkinoiden suunnannäyttäjä. Yhä nopeammin muuttuvassa maailmassa yhdistämme faktat, työmarkkinaosaamisen ja vaikuttamisen taidot palvelutalouden ja Suomen parhaaksi. Noin 2000 palvelualoilla toimivaa jäsentämme tekevät meistä EK:n toiseksi suurimman jäsenliiton.