13.04.2022 -

Aamunavaus-webinaari 6.5.: Mitä jokaisen palveluyrityksen kannattaa tietää kansainvälistymisestä?

, ,

Suomalaisella osaamisella ja palveluinnovaatioilla on valtava kasvupotentiaali maailmalla, ja tämä kasvun paikka kannattaa hyödyntää.  Paltan maksuttomassa Aamunavaus-webinaarissa perjantaina 6.5. aiheena on palveluyritysten kansainvälistymisen vauhdittaminen.

Ylivoimaisesti suurin osa maailman taloudesta on palveluita. Talouden palveluvaltaistuminen jatkuu kaikkialla maailmassa, mitä globaalit megatrendit kuten digitalisaatio, kaupungistuminen ja työ ilmastokriisin ratkaisemiseksi vahvistavat entisestään. Palveluiden vienti maailmalle muodostaa noin kolmanneksen Suomen viennistä. Kotimaisella arvonlisäyksellä mitattuna palveluiden ulkomaankaupan merkitys on vieläkin suurempi.

Paltan Aamunavaus-webinaarissa kuullaan palveluviennistä ja palveluyritysten kansainvälistymisestä. Ohjelmassa on kansainvälistymispalveluita tarjoavan Palava Globalin havaintoja ja kokemuksia viennin vauhdittamisesta sekä tietoa Business Finlandin tarjoamasta tuesta ja avusta etenkin palveluyritysten kansainvälistymiseen. Webinaari on maksuton ja kaikille avoin. Aamunavaus tallennetaan.

Ohjelma 

 • klo 9:00 Tilaisuuden avaus
  Johtava asiantuntija Jari Konttinen, Palta
 • Kuinka kansainvälistyä strategisesti?
  CEO, Founder Salla Hänninen, Palava Global
  Business Finland palveluyritysten kansainvälistymisen tukena
  Senior Director Marko Salonen, Business Finland
 • Keskustelua ja kysymyksiä, webinaari päättyy klo 10.

Ilmoittaudu webinaariin viimeistään keskiviikkona 4.5.

Palta järjestää noin 4 kertaa vuodessa kaikille avoimia, maksuttomia Aamunavaus-webinaareja. Aamunavauksissa käsitellään ajankohtaisia mm. työelämään, osaamiseen, vastuullisuuteen ja digitalisaatioon liittyviä teemoja, ja Paltan omien asiantuntijoiden lisäksi puhujina kuullaan kiinnostavia vieraita. Vieraspuheenvuorojen jälkeen tilaisuuksissa on varattu aikaa osallistujien kysymyksille. Webinaarien tallenteet on mahdollista katsoa myös jälkikäteen Paltan verkkosivuilta.