13.12.2022 -

Hakuaika päättynyt: Haemme Paltaan aktiivista ja kehitysmyönteistä assistenttia

, ,

Palvelualojen työnantajat Palta on uuden työn, digimurroksen ja tulevaisuuden työmarkkinoiden suunnannäyttäjä. Yhä nopeammin muuttuvassa maailmassa yhdistämme faktat, työmarkkinaosaamisen ja vaikuttamisen taidot palvelutalouden ja Suomen parhaaksi. Noin 2000 palvelualoilla toimivaa jäsentämme tekevät meistä EK:n toiseksi suurimman jäsenliiton.

Nykyisen osaajamme siirtyessä kohti uusia haasteita etsimme nyt Paltaan assistenttia tukemaan erityisesti elinkeinopolitiikan sekä tietopalveluiden yksiköitämme. Työtehtävässäsi toimit myös Paltan IT-yhteyshenkilönä huolehtien mm. laitehankinnoista ja yhteydenpidosta IT-tuen suuntaan. Olet myös osa kuusihenkistä assistenttitiimiämme osallistuen assistenttipoolin yhteisiin tehtäviin, kuten koulutus-, tapahtuma- ja kokousjärjestelyihin.

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja aikaisempaa työkokemusta. SharePoint ja Teams ovat sinulle tuttuja työvälineitä ja olet innostunut seuraamaan digitaalisten työkalujen tarjoamia uusia mahdollisuuksia. Kehittävä ja toimeen tarttuva ote on sinulle luontevaa. Erilaisten kokonaisuuksien hahmottaminen, hyvät vuorovaikutusvalmiudet, oma-aloitteisuus ja kyky itsenäiseen työskentelyyn ovat myös tärkeitä tehtävässä menestymiselle.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen toimenkuvan, jossa pääset myös kehittämään toimintatapojamme ja järjestelmiämme. Viihtyisä työympäristömme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Etelärannassa.

Me paltalaiset olemme ennen kaikkea tiimi, joka auttaa ja sparraa toisiaan. Työkulttuurimme on tasa-arvoinen, avoin ja joustava, ja panostamme henkilöstön kehittämiseen ja kehittymiseen. Toimintamme arvot ovat vaikuttavuus, optimismi ja asiantuntijuus, ja toivomme niiden näkyvän myös sinun työotteessasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Paltan Talous, hallinto ja yhteiset palvelut -yksikön johtaja Auli Havas, puh. 040 504 5786.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja cv:si osoitteeseen auli.havas@palta.fi viimeistään 30.12.2022.