13.10.2022 -

Haku päättynyt: Haemme työoikeudesta kiinnostunutta ja työoikeuden aineopinnot suorittanutta harjoittelijaa 

, ,

Haluatko oppia työoikeudesta ja päästä käytännössä tutustumaan työoikeusjuristin työhön? Haemme nyt Palvelualojen työnantajat Paltaan työoikeudesta inspiroituvaa ja opintojensa loppupuolella olevaa oikeustieteen opiskelijaa avuksi jäsenneuvontaamme osa-aikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen. Työskentelet osana 20-henkistä työmarkkinayksikköämme. 

Tehtävässä pääset tutustumaan palvelualojen monipuoliseen jäsenkenttään ja yritystoimintaan sekä saat laaja-alaista näkökulmaa elinkeinoelämään. Pääasiallinen työtehtäväsi on jäsenneuvonta, johon kuuluu työehtosopimusten ja työlainsäädännön tulkintaa ja työoikeudellisten aineistojen tuottamista.  

Me paltalaiset olemme ennen kaikkea tiimi, joka auttaa ja sparraa toisiaan. Työkulttuurimme on tasa-arvoinen, avoin ja joustava. Toimintamme arvot ovat vaikuttavuus, optimismi ja asiantuntijuus, ja toivomme niiden näkyvän myös sinun työotteessasi.  

Harjoittelujakso kestää 3–5 kuukautta ja toivomme, että voit työskennellä noin 2 päivänä viikossa, jolloin työ on sovitettavissa opintoihisi. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa (Eteläranta 10). Työssä on mahdollisuus osittaiseen etätyöskentelyyn. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Paltan työmarkkinayksikön johtaja Minna Ääri, puh. 040 559 0833 tai minna.aari@palta.fi. Ole rohkeasti yhteydessä ja keskustellaan. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja cv:si  osoitteeseen minna.aari@palta.fi.  

Palvelualojen työnantajat Palta on uuden työn, digimurroksen ja tulevaisuuden työmarkkinoiden suunnannäyttäjä. Yhä nopeammin muuttuvassa maailmassa yhdistämme faktat, työmarkkinaosaamisen ja vaikuttamisen taidot palvelutalouden ja Suomen parhaaksi. Noin 2000 palvelualoilla toimivaa jäsentämme tekevät meistä EK:n toiseksi suurimman jäsenliiton.