14.06.2021 -

Hakuaika päättynyt: Palta etsii ekonomistia

, , ,

Palvelualojen työnantajat Palta on uuden työn, digimurroksen ja tulevaisuuden työmarkkinoiden suunnannäyttäjä. Yhä nopeammin muuttuvassa maailmassa yhdistämme faktat, työmarkkinaosaamisen ja vaikuttamisen taidot palvelutalouden ja Suomen parhaaksi. Noin 2000 palvelualoilla toimivaa jäsentämme tekevät meistä EK:n toiseksi suurimman jäsenliiton.

Nykyisen osaajamme siirtyessä kohti uusia haasteita etsimme nyt tietopalvelutiimiimme ekonomistia tukemaan Paltan työmarkkina- ja elinkeinopoliittista toimintaa. Tehtävässäsi seuraat ja analysoit taloudellisen toimintaympäristön ja työmarkkinoiden kehitystä.

Monipuolisessa toimenkuvassa tuotat ja hyödynnät aktiivisesti tutkittua tietoa Paltan elinkeino- ja työmarkkinapoliittisen vaikuttamisen tueksi. Vastuullasi on erityisesti työmarkkinaneuvotteluiden tukeminen ja esimerkiksi kustannuslaskemien tekeminen. Pääset myös toimimaan laajemmin osana palvelualojen edunvalvontaa sekä tekemään yhteistyötä useiden eri sidosryhmien kanssa. 

Odotamme sinulta: 

  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa 
  • hyviä teknisiä ja tilastollisia valmiuksia 
  • oma-aloitteista, määrätietoista ja joustavaa työskentelyotetta  
  • hyviä vuorovaikutustaitoja 

Hyvän taustan tehtävässä suoriutumiseen antaa esimerkiksi kokemus tilastoaineistojen käsittelystä ja analysoinnista, tiedonhausta sekä talouden seurannasta. Viestinnälliset taidot ja kokemus lasketaan eduksi.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen toimenkuvan lisäksi kilpailukykyisen palkan, hyvät henkilöstöedut ja kannustavan työyhteisön tuen. Viihtyisä työympäristömme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Etelärannassa.  

Me paltalaiset olemme ennen kaikkea tiimi, joka auttaa ja sparraa toisiaan. Työkulttuurimme on tasa-arvoinen, avoin ja joustava, ja panostamme henkilöstön kehittämiseen ja kehittymiseen. Toimintamme arvot ovat vaikuttavuus, optimismi ja asiantuntijuus, ja toivomme niiden näkyvän myös sinun työotteessasi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Paltan pääekonomisti Martti Pykäri, puh. 044 363 9353, seuraavina aikoina: keskiviikko 16.6. klo 14-16, torstai 17.6. klo 15-16 ja keskiviikko 23.6. klo 10-12. 

Hakuaika tähän tehtävään on päättynyt 24.6.2021.

Martti Pykäri

Pääekonomisti, johtaja, Tietopalvelut

Yksikön johtaja

martti.pykari@palta.fi